Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

Carmelo Anthony dėl tragedijos šeimoje praleis NBA rungtynes

Denverio „Nuggets“ lyderis Carmelo Anthony praleis trečiadienio NBA susitikimą su San Antonio „Spurs“ ekipa dėl vieno iš artimųjų mirties. Klubas išplatino oficialų pranešimą, kuriame reiškia užuojautą krepšininkui ir jo šeimai.
C.Anthony prisijungė prie komandos
C.Anthony praleis rungtynes / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Carmelo Anthony

Kas mirė C.Anthony šeimoje neskelbiama, tačiau žaidėjas tikrai nepasirodys trečiadienio NBA rungtynėse. Be to, pastarąsias dvi dienas sportininkas nesitreniravo dėl alkūnės skausmų.

Šį sezoną C.Anthony vidutiniškai pelno po 24 taškus ir atkovojo po 8,3 kamuolio.

Beje, komandų, geidžiančių savo gretose matyti šią žvaigždę, sąrašas vis ilgėja. Į kovą dėl Denverio „Nuggets“ puolėjo įsiterpė ir Dalaso „Mavericks“.

Pranešama, jog vieni Vakarų konferencijos lyderių yra nusiteikę pasikviesti itin Niujorko „Knicks“ ir Naujojo Džersio „Nets“ vadovus viliojantį C.Anthony. Tiesa, kitaip nei kiti konkurentai, „Mavericks“ nesijaudintų, jei žaidėjas neduotų jokių garantijų, kad vasarą pratęs sutartį su Dalaso komanda.

Tiesa, NBA apžvalgininkai abejoja, ar „Mavericks“ turi daugiau šansų pasikviesti C.Anthony nei kad, pavyzdžiui, „Nets“ ekipa.

Be to, anksčiau favoritais prisivilioti amerikietį laikyti „Knicks“ vadovai rengia atsarginį planą. Jei nepavyktų susiderėti su C.Anthony, Niujorko klubas greičiausiai savo taikinį nukreips į Filadelfijos „76ers“ lyderį Andre Iguodalą arba Klivlendo „Cavaliers“ atstovus Andersoną Varejao bei Danielį Gibsoną.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius