Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 10

„Cavaliers“ pamiršo Ilgauską?

Vienas Klivlando „Cavaliers“ mėgstamiausių sirgalių žaidėjų komandos senbuvis Žydrūnas Ilgauskas NBA Rytų konferencijos pusfinalio serijoje su „Boston „Celtics“ aikštėje nepasirodė jau trejas rungtynes iš eilės. Ar treneris Mike'as Brownas lietuviu nebepasitiki?
Ž.Ilgauskas per ketverias rungtynes su „Celtics“ žaidė vos 5 minutes
Ž.Ilgauskas per ketverias rungtynes su „Celtics“ žaidė vos 5 minutes. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per ketverias pastarąsias atkrintamųjų varžybų rungtynes Ž.Ilgauskas iš viso žaidė tik 5 minutes ir nepelnė nė taško. Per visas devynias „Cavaliers“ atkrintamųjų varžybų dvikovas 34 metų lietuvis žaidė tik 39 minutes, pelnė 5 taškus ir atkovojo 8 kamuolius.

Klivlando komandos strategas M.Brownas tikino, kad klausė Ž.Ilgausko, kaip jis jaučiasi. „Klausiau jo, ar jis norėtų išbėgti į aikštę ir apšilti, – prieš ketvirtąsias rungtynes su „Celtics“ Ohio.com pasakojo treneris. – Turėjau jo paklausti, turėdamas galvoje jo amžių ir kūno problemas, užuot metęs jį į tą mėsmalę. Ž.Ilgauskas sakė, kad jaučiasi ne visai pasirengęs. Nėra prasmės jam eiti į aikštę, nes nenorime, kad jis susižeistų.“

M.Bownas tikino, kad kalbėjosi su Ž.Ilgausku apie jo vaidmenį komandoje ir kaip jis pasikeitė. Panašus likimas komandoje ištiko ir Danielį Gibsoną, per atkrintamąsias varžybas tiesiog trinantį atsarginių žaidėjų suolą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius