-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 10

Chomičius, Kuncaitis ir Kairys talkins Kemzūrai

Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra suformavo nacionalinės komandos trenerių štabą. Kemzūros asistentais tapo Valdemaras Chomičius, Robertas Kuncaitis ir Donaldas Kairys.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Kairys 2009 metais dirbo Ramūno Butauto trenerių komandoje, o Chomičius ir Kuncaitis į nacionalinę komandą grįžta po pertraukos.

„Pasirinkau šiuos žmones, nes labai vertinu jų profesinius sugebėjimus. Pagrindinis kriterijus renkantis asistentus buvo profesionalumas. Be to, esu su šiais žmonėmis kartu dirbęs, daug bendravęs krepšinio temomis, mūsų krepšinio filosofija sutampa. Treneriams bus paskirtos veiklos sritys, tačiau vyks komandinis darbas, daug diskutuosime“, — sakė Kemzūra.

Lietuvos rinktinėje taip pat bus naujas fizinio rengimo treneris. Juo tapo Evaldas Kondratavičius.

„Jis keletą metų dirbo su moterimis labai stiprioje Jekaterinburgo komandoje, anksčiau yra dirbęs Lietuvos jaunimo rinktinėje. Pastaruosius porą metų šis specialistas dirba Maskvos „Dinamo“ klube. Apie Evaldą girdėjau daug gerų atsiliepimų. Taip pat kalbėjomės su Aleksandru Kosausku, tačiau treneris šiuo metu negalėjo atsakyti, ar galės vasarą padėti rinktinei, o ilgiau laukti nesinorėjo“, — pasakojo Kemzūra.

Daugiau permainų nacionalinės komandos trenerių štabe ir administracijoje nėra. „Tačiau gali būti, kad atsiras naujų veidų, jei matysime, kad to reikia“, — pridūrė rinktinės vyriausiasis treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius