Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 10

CSKA nepamiršo priešpriešos su „Žalgiriu“

Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA dvikova paskutiniajame Eurolygos „Top-16“ ture didelės įtakos neturės, tačiau prieš daugelį metų įsižiebusi priešprieša privers iš visų jėgų kovoti dėl komandos garbės.
Rungtynės
„Žalgiris“ ir CSKA šį sezoną kausis jau ketvirtą kartą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Senų aistringų akistatų neužmiršo ir CSKA puolėjas Nikita Kurbanovas. Rusas pasirengęs padaryti viską, kad jo ekipa švęstų pergalę.

„Nors šis susitikimas įtakos turnyro lentelei neturi, mūsų akistata su „Žalgiriu“ abiem komandoms reiškia labai daug. Dėl istorinių CSKA ir „Žalgirio“ dvikovų stengsimės rungtyniauti iš visų jėgų ir žūtbūt laimėti. Esu įsitikinęs, kad rungtynės bus sunkios ir įdomios“, – tvirtino N.Kurbanovas.

CSKA vairininkas Jevgenijus Pašutinas kalbėjo, kad kelią į pergalę Rusijos čempionai stengsis nutiesti per gynybą. „Turime gerai gintis nuo pat pirmosios rungtynių minutės. Nenorime dar sykį atsidurti tokioje situacijoje, į kokią buvome patekę Kaune, kai pirmoje mačo dalyje atsilikome 15 taškų. Trenerį vėl pakeitęs „Žalgiris“ dabar yra geros formos. Tai įrodė pergalės prieš „Asseco Prokom“ ir „Unicaja“. Stengsimės neleisti varžovams mesti laisviems ir suvaržyti priešininkų veiksmus baudos aikštelėje“, – pasakojo J.Pašutinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius