Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 02

CSKA treneris: užduotis – uždengti „Žalgirio“ snaiperius

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa stos į antrą Eurolygos „Top-16“ turnyro G grupės kovą. Šį kartą kauniečių varžovai bus Eurolygos vicečempionai Maskvos CSKA krepšininkai.
Rungtynių akimirka
Šį sezoną namie žalgiriečiai kartą jau įveikė CSKA. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rusijos čempionai Eurolygoje yra laimėję jau aštuonis mačus iš eilės. Vis dėlto „Žalgiris“ turi receptą, kaip įveikti grėsminguosius varžovus. Prieš kelis mėnesius VTB Vieningosios lygos rungtynėse Lietuvos vicečempionai namie palaužė varžovus 4 taškų skirtumu – 67:63.

CSKA vyriausiasis treneris Jevgenijus Pašutinas tvirtino puikiai žinantis, ką reiškia žaisti Kaune ir ko reikia laukti iš „Žalgirio“. Rusas taip pat pabrėžė, kad norėdami išsivežti pergalę iš laikinosios sostinės, jie turės akylai dengti visus „Žalgirio“ snaiperius.

„Visi žino, jog „Žalgirio“ ir CSKA dvikovos visada yra ypatingos ir turinčios ilgą istoriją. Šį sezoną Kaune lankėmės jau du kartus, todėl puikiai žinome, kaip kauniečiai užsivedę žaidžia namie, aistringai palaikomi savų sirgalių. Taip jie laimėjo nemažai atkaklių rungtynių. Vieni iš žalgiriečių aukų buvome ir mes. Šį katą „Žalgiris“ bus ypač motyvuotas, nes praėjusią savaitę skaudžiai pralaimėjo Gdynėje. Esu laimingas, kad mūsų ekipoje visi žaidėjai yra sveiki ir pasirengę kautis. Pagrindinė mūsų užduotis – atidžiai dengti varžovus prie trijų taškų linijos. Taip pat nederėtų pamiršti žaidėjų, kurie moka gerai prasiveržti krepšio link“, – kalbėjo strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius