-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 12

D.Maskoliūnas: mūsų požiūriai su V.Romanovu nesutapo

Iš Kauno „Žalgirio“ trenerio pareigų atstatydintas Darius Maskoliūnas davė interviu dienraščiui „Kauno diena“, kuriame atmetė klubo savininko Vladimiro Romanovo kaltinimus.
„Žalgiris“ įveikė „Lietuvos rytą“
D.Maskoliūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antradienį pranešta, kad D.Maskoliūnas atstatydintas iš klubo vyriasiojo trenerio pareigų, jis apkaltintas tuo, kad specialiai pralaimėjo rungtynes.

Tačiau pats D.Maskoliūnas „Kauno dienai“ kategoriškai paneigė tokius kaltinimus. Jis tvirtino tai, ką sakė ir anksčiau: Lietuvos žmonės ne kvaili, kad nesuprastų, kokios rungtynės gali būti parduotos.

„Nežinau, kodėl buvo sugalvoti būtent tokie kaltinimai, aš galiu tik patvirtinti tai, kad pirmadienį išvykstant į Vilnių man buvo įteiktas atstatydinimo pareiškimas. Tačiau aš supratau, kad turiu likti su savo komanda iki galo, pabaigti pradėtą darbą“, – teigė D.Maskoliūnas, Jis sakė manęs, jog yra reikalingas komandai, tačiau dabar neturintis fiziškai galimybių jai padėti, nes nėra įleidžiamas į savo darbo vietą.

D.Maskoliūnas visiška nesąmone pavadino tai, kad jį palaiko tik du ar trys žaidėjai, ir pasakė, jog tai būtų tolygu boikotui. Jis tvirtino iki šiol tikįs, kad „Žalgiris“ gali laimėti LKL čempionatą.

Į klausimą, ar kaltinimai jam buvo mesti todėl, kad jis atsisakė žaisti pagal V.Romanovo planą, D.Maskoliūnas atsakė: „Pasakysiu paprastai, pernelyg nesigilindamas į detales. Mūsų požiūris, ką aš, būdamas treneris, norėjau daryti, kardinaliai nesutiko su tuo, ką siūlė komandos savininkas. Detalesniems komentarams, manau, nebėra tikslo ir reikalo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius