Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 01

Dainius Adomaitis po „Nevėžio“ sutriuškinimo gyrė 6 taškus pelniusį Edviną Šeškų

Ketvirtadienio vakaras Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje klostėsi be staigmenų. LKL ketvirtfinalio seriją „Lietuvos ryto“ krepšininkai pradėjo triuškinančia pergale prieš Kėdainių „Nevėžį“. Po rungtynių ekipos treneris Dainius Adomaitis tikino, kad lengvų rungtynių nesitikėjo.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Treneris taip pat pagyrė rungtynėse pasirodžiusį ir šešis taškus pelniusį Prienų komandos trenerio Virginijaus Šeškaus sūnų Edviną Šeškų bei paaiškino, kodėl žaisti negalėjo Stevanas Jelovacas.

– Kaip vertinate užtikrintai laimėtas rungtynes?

– Manau, kad užtikrintą pergalę garantavo tinkamas krepšininkų nusiteikimas. Treneris gali kalbėti, ką nori, bet šiandien krepšininkai įrodė, kad yra profesionalai. Tai mane labai džiugina, nes vyrai išėję padarė tai, ką buvome susitarę. Pergalė iškovota, dabar turėsime poilsio, o sekmadienį lauks visai kitos rungtynės, nes mes žaisime išvykoje, o jie namuose.

– Visi krepšininkai žaidė puikiai?

– Visada bus kažkokių mažų ar didelių klaidų, bet įgyvendinome viską taip, kaip buvome susitarę. Galbūt galėjome daryti didesnę rotaciją, nes vėliau atsiradus nuovargiui buvo padarytos kelios klaidos gynyboje.

Svarbiausia, kad yra noras. Aikštelėje žaidėjai neturi žaisti taip lyg tai būtų darbas. Turime žaisti, o ne dirbti ir suteikti sirgaliams malonumą.

– Tikėjotės tokios lengvos pergalės?

– Atkrintamosiose varžybose niekada negali tikėtis lengvų rungtynių. Visada visur būna siurprizų. Ruošėmės rimtai, kaip ir kiekvienam varžovui. 

– Kodėl šiandien nežaidė Stevanas Jelovacas?

– Paskutinėse rungtynėse su „Žalgiriu“ jam buvo sumuštas raktikaulis. Daktarų sprendimas buvo jį patausoti. Tačiau po kelių dienų jis turėtų visiškai pasveikti.

– Kaip vertinate Edvino Šeškaus pasirodymą?

– Puikiai. Matosi jo noras, akys dega, jis nori žaisti ir kažką įrodyti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius