Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

Darius Maskoliūnas: „Lietuvos ryto“ žaidėjams reikia spyrio į užpakalį

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas po dar vieno pralaimėjimo LKL finalo serijoje gūžčiojo pečiais.
Darius Maskoliūnas
Darius Maskoliūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Strategas negalėjo paaiškinti, kodėl žalgiriečiai į aikštę žengė labiau motyvuoti, kodėl jo auklėtiniai klydo lygiose vietose ir kodėl taip beviltiškai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių.

„Lietuvos rytas“ savo aikštėje 71:83 pralaimėjo „Žalgiriui“, ir finalo serijoje atsilieka jau 1:3.

„Sunku komentuoti. Taip pralaimėdami kovą dėl atšokusių kamuolių (28 ir 40) negalime tikėtis pergalės prieš tokią komandą kaip „Žalgiris“. Jie buvo alkani, agresyvesni, žingsniu ar sekunde visuomet mus lenkė. Labiau pasiaukodami gynėsi. Mums vėl tarsi reikėjo kažkokio stumtelėjimo į nugarą. Laimėjo labiau motyvuoti komanda.

Vėl rungtynių pradžioje leidome jiems susikrauti pernelyg didelį pranašumą. Tokio lygio ir tokios svarbos rungtynėse jį panaikinti labai sunku. Tai atima labai daug energijos. Kai lyg ir pasivejame, tos energijos, to vieno metimo ir pritrūkstame.

Klaidos? Pirmoje rungtynių pusėje suklydome 11, po pertraukos tik 3 kartus. Žaidžiant prieš „Žalgirį“ suklysti 3 kartus per 20 minučių – geras rezultatas. Vis dėlto klaidų rungtynių pradžioje negaliu pateisinti. Galbūt atsakomybė slėgė? Kai kurias klaidas sunku paaiškinti. Didžiąją dalį kamuolių mes praradome lygioje vietoje, tiesiog atiduodami juos varžovams“, – po rungtynių kalbėjo D.Maskoliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius