Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 02

Darius Songaila: „Įspūdis apie „Lietuvos rytą“ – neblogas“

Sekmadienį paaiškės, kuri komanda iškovos kelialapį į pagrindinį Eurolygos turnyrą. Dėl vienintelio bilieto „Siemens“ arenoje kausis namuose žaisiantys Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai ir Dariaus Songailos atstovaujamas Stambulo „Galatasaray“ klubas.
Darius Songaila
Darius Songaila / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lietuvos rinktinės puolėjas po laimėto pusfinalio mačo prieš Liono „Asvel“ tikino, kad vilniečių žaidimo kol kas nematė itin daug, tačiau tiek, kiek stebėjo, jam susidarė neblogas įspūdis.

„Stebėjau vakar per televiziją, įspūdis neblogas, pliusas dar vienas yra namų sienos, taip kad ryt laukia tikrai lemiamos varžybos“,- nedaugžodžiavo lietuvis.

„Jei ko klaus, tai tikrai padėsiu, bet mūsų trenerių štabas pakankamai geras“,- apie pagalbą nagrinėjant vilniečių žaidimą sakė D.Songaila.

Anot krepšininko, pergalė pusfinalyje prieš prancūzus buvo sunki, o laimėti padėjo pagerėjęs žaidimas po pertraukos

„Gynyba pirmoje pusėje šlubavo, leidome per daug varžovams taškų įmesti. Nesusitvarkėme su atkovotais kamuoliais ir tritaškiais“,- sakė lietuvis.

Tuo tarpu „Galatasaray“ ekipos vyriausiasis treneris Oktay'us Mahmutis tikino, kad „Lietuvos ryto“ klubo žaidimo dar analizavo, bet tam laiko, nors ir mažai, dar bus.

„Mačiau tik nedidelę dalį jų žaidimo, nes buvau labiau susirūpinęs savo komandos reikalais. Jie yra galinga komanda, turinti Eurolygos tradiciją, tad lengvos kovos nesitikime“,- sakė treneris.

Kalbėdamas apie savo komandos žaidėjų sportinę formą ir, galbūt jaučiamą nuovargį, strategas sakė: „Pasiteisinimų jokių būti negali, toks tas tvarkaraštis. Daugelis žaidėjų atvyko tiesiai iš Europos čempionato, gal jie kiek daugiau pavargę. Mes stengsimės laimėti kaip komanda, mes nusipelnėme čia būti ir kausimės toliau. Tai yra sportinis principas, kad visada nori laimėti.“

D.Songailos interviu:

VIDEO: D.Songaila: Lietuvos rytas žaidžia neblogai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius