Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 18

Darius Songaila svarsto galimybę grįžti į Europą

Aštuonis sezonus NBA žaidęs Darius Songaila svarsto galimybę grįžti į Europą. 33 metų krepšininkas nori iki vasaros pabaigos rasti klubą ir žemyno čempionate atstovauti Lietuvos rinktinei jau pasirašęs sutartį, rašo „Lietuvos rytas“.
D.Songaila
Darius Songaila nori vėl rungtyniauti Lietuvos krepšinio rinktinėje. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Situacija priklausys nuo to, kiek laiko truks lokautas ir kokie pasiūlymai bus iš Europos. Jei sulauksiu rimto pasiūlymo, tikrai galiu sugrįžti į Senąjį žemyną“, – sakė D.Songaila, šiuo metu atostogaujantis namuose Šiaurės Karolinoje.

Šią vasarą laisvuoju agentu tapęs 33 metų 206 cm ūgio puolėjas, praėjusiame NBA lygos sezone Filadelfijos „76ers“ ekipoje progų pasireikšti sulaukdavo itin retai. D.Songaila žaidė tik 10 rungtynių, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo vos po 7 min. ir pelnė 1,6 taško bei atkovojo po 1 kamuolį.

Paklaustas apie Europos komandų dėmesį, krepšininkas į kalbas nesileido. „Negaliu dabar nieko konkretaus pasakyti“, – „Lietuvos rytui“ tvirtino D.Songaila.

Puolėjas išliko paslaptingas ir paklaustas, ar tarp pasiūlymus pateikusių klubų yra ir Lietuvos komandų: „Taip pat nieko negaliu pasakyti.“

Į Lietuva D.Songaila ketina grįžti liepos viduryje – prieš pat rinktinės stovyklos pradžią. Tik kontrakto reikalai galėtų pakeisti planus.

„Noriu grįžti į Lietuvą, rengtis su rinktine Europos pirmenybėms ir tikėtis, kad iki rugpjūčio pabaigos pasirašysiu kontraktą. Nelabai norėčiau rungtyniauti čempionate neturėdamas sutarties“, – „Lietuvos rytui“ teigė D.Songaila.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius