Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 18

Darius Songaila: „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse įmesti gali bet kas

„Malonu, kad žmonės už mane balsuoja, kad esu išrinktas. Tai, aišku, yra pripažinimas. Jeigu sirgaliai taip galvoja, reikia tik padėkoti jiems už tai. Smagu, kad susidomėjimas krepšiniu neblėsta. „Žvaigždžių diena“ tai yra šou, o ne kokios nors rimtesnės varžybos. Tikiuosi, kad bus įsimintinų akimirkų, bet aš kuom nors nustebinti žiūrovų neplanuoju“, – „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ sakė krepšininkas, pridūręs, kad smagiausia, jog nors kartą gali sužaisti rungtynes neįsitempęs.
Darius Songaila
Darius Songaila / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Žvaigždžių dienos“ rungtynėse nebūna įtampos. Tikriausiai visi supranta, kad mūsų renginys niekada nebus toks, kokį surengia amerikiečiai. Ten ir susidomėjimas „Žvaigždžių diena“, ir arenos, kuriose ji vyksta, ir žiūrovų skaičius yra kitoks.“

– Vyrauja nuomonė, kad per mūsų „Žvaigždžių dieną“ žiūrovų jau nebegalima niekuo nustebinti. O štai NBA visada atranda ką nors naujo.  

– „Žvaigždžių dienoje“ susirenka geriausi LKL lygos krepšininkai. Tačiau tas pats tritaškių ir dėjimų konkursas, tos pačios rungtynės – nelabai ir gali ką nors pakeisti. Gal galima būtų padaryti dar kokią nors rungtį, kur būtų įtraukti ir sirgaliai. 

Tas pats tritaškių ir dėjimų konkursas, tos pačios rungtynės – nelabai ir gali ką nors pakeisti.

– Dariau, per įprastas rungtynes niekada nemetate iš trijų taškų zonos. Ar galima „Žvaigždžių dienoje“ tikėtis pamatyti jūsų tritaškį metimų? 

– „Žvaigždžių dienoje“ bet kas gali įmesti... nors ir iš vidurio. Nėra tos atsakomybės, nėra to spaudimo laimėti varžybas. Juk viskas dėl žiūrovų.

– Jeigu jums pačiam būtų tekę rinkti, kurie žaidėjai iš LKL tiesiog būtini toje šventėje?

– Šia prasme labiausiai reikėtų atsižvelgti į sirgalių norus. Todėl ir yra rengiami tokie balsavimai. Treneriai tikriausiai atsižvelgia į žaidėjų statistiką. Be to, galvoju, kad rungtynėse turėtų būti kuo daugiau žaidėjų iš skirtingų klubų, nes ši šventė skirta ne dviem ar trim komandoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius