Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 25

Deivido Dulkio klubas tapo vienvaldžiu Lenkijos krepšinio pirmenybių lyderiu

Trečiąją pergalę iš eilės šio sezono Lenkijos krepšinio pirmenybių reguliariojo sezono starte iškovojo ir vienvaldžiu dvylikos komandų turnyro lyderiu tapo Vloclaveko „Anwil“ klubas su Deividu Dulkiu.
Deividas Dulkys
Deividas Dulkys / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Anwil“ krepšininkai ketvirtadienį svečiuose 81:79 (20:29, 23:19, 16:9, 22:22) įveikė penktojoje pozicijoje esančią Zgoželeco „Turow“ (1 pergalė ir 1 pralaimėjimas) ekipą.

Lietuvis nugalėtojams pelnė 8 taškus, po krepšiais atkovojo 9 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, sykį suklydo ir dukart prasižengė. Per 20 minučių (20:06) D. Dulkys prametė visus 3 tritaškius, pataikė 3 dvitaškius iš 6 bei realizavo 2 baudų metimus iš 4.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Seidas Hajričius (17 tšk.), Dušanas Katničius ir Keithas Clantonas (po 13 tšk.).

Pralaimėjusiems 17 taškų pelnė Damianas Kuligas, 15 – J.P. Prince'as, po 11 – Lukaszas Wišniewskis ir Filipas Dyliewiczius.

Be pralaimėjimų šalies pirmenybėse taip pat žengia po dvi pergales iškovojusios Slupsko „Energa Czarni“, Radomo „Rosa“ ir Zelionos Guros „Stelmet“ komandos.

Dvi nesėkmes čempionato starte patyrusi Mindaugo Budzinausko treniruojama Gdansko Starogardo „Polpharma“ ekipa su Ovidijumi Varanausku ir Linu Lekavičiumi užima aštuntąją vietą, o pirmąjį susitikimą pralaimėjęs šalies supertaurės laimėtojas Dariaus Maskoliūno treniruojamas Sopoto „Trefl“ klubas su Šarūnu Vasiliausku – paskutinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius