Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 14

Dėl medikų rekomendacijų Rimas Girskis paliko „Nevėžio“ klubą

Kėdainių „Nevėžio“ krepšinininkai antradienį savo aikštelėje nugalėjo Panevėžio „Techasą“, tačiau po rungtynių skirstėsi sunkiai tramdydami ašaras, mat išgirdo liūdną žinią – komandą dėl užsitęsusio balso stygų uždegimo palieka strategas Rimas Girskis.
Mariupolio komandos treneris Rimas Girskis
Treneris Rimas Girskis / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 Rimas Girskis

Kaip teigiama klubo interneto svetainėje, treneris visą mėnesį komandai vadovavo sunkiai kalbėdamas. Jis vylėsi, kad pavyks įveikti ligą, tačiau ji pernelyg pavojingai užsitęsė. Gydytojų verdiktas buvo trumpas: arba poilsis, arba sunkios pasekmės, yra tikimybė visiškai prarasti balsą.

„Rimas Girskis šiandien klubo valdybai įteikė atsistatydinimo prašymą ir jis buvo patenkintas. Turime vilties, kad pasveikęs treneris grįš į „Nevėžį“. Kol kas komandai vadovaus antrasis treneris Valerijus Kuprijanovas. Tikimės, per porą savaičių pavyks rasti kitą vyriausiąjį trenerį komandai“, – sakė „Nevėžio“ klubo direktorius Arūnas Danilevičius. 

61 metų R.Girskis pastaraisiais metais dirbo Mariupolio „Azovmaš“ klube. Kėdainių „Nevėžis“ LKL čempionate užima 6-ą vietą, komanda iki šiol yra iškovojusi 5 pergales ir patyrusi 4 pralaimėjimus. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius