-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 28

Devyniolikmečių rinktinės lyderis Jonas Valančiūnas: „Šiandien viskas buvo super“

Kovingas, užsivedęs ir vedantis į pergalę. Toks buvo Lietuvos jaunių rinktinės lyderis Jonas Valančiūnas rungtynėse su bendraamžiais iš JAV. Krepšininkas pelnė daugiausiai 23 taškus, atkovojo 11 kamuolių, o lietuviai paskutiniame mače prieš pasaulio čempionatą Latvijoje nušlavė amerikiečius.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / BFL nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Dėl kelionės į JAV J.Valančiūnui teko praleisti keletą rinktinės treniruočių ir rungtynių, tačiau savo sugrįžimą jis pažymėjo puikiu žaidimu.

„Rungtynės buvo geros. Visi žaidėjai buvo užsivedę, norėjo įveikti amerikiečius. Šiandien nieko nepasigedau, viskas buvo super“, – po pergalės džiaugėsi J.Valančiūnas.

Iš karto po mačo jis atsidūrė gerbėjų apsuptyje, su kuriais fotografavosi ir gerą pusvalandį dalijo autografus. Vėliau filmavosi televizijos anonsui, bet jo veide nesimatė nė lašelio nuovargio.

„Kiekvienose rungtynėse žaidžiu šimtu procentų, nes noriu laimėti. Neskirstau rungtynių prieš amerikiečius ar ką“, – apie motyvaciją rungtynėse su amerikiečiais kalbėjo J.Valančiūnas.

Krepšininkui pirmoje rungtynių dalyje teko susidurti su grubiu amerikiečių žaidimu, o antrajame kėlinyje aukštaūgis Patrickas Youngas jam pataikė į veidą. „Pats nesupratau, kas įvyko. Du kėlinius amerikiečiai žaidė šiurkščiai, mušėsi, bet po pertraukos žaidė švelniau, stengėsi nebesimušti“, – mintimis dalijosi J.Valančiūnas.

Toronto „Raptors“ naujokas neslėpė, kad kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas jį išvargino, tačiau su kiekviena diena jis jaučiasi vis geriau.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius