Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 25

Dirkas Nowitzkis – maloniausias žiniasklaidai ir sirgaliams NBA krepšininkas

Penktadienį buvo įvardyti NBA krepšininkai ir treneriai, kurie ne tik dominuoja krepšinio aikštelėje, bet ir yra malonūs žiniasklaidos atstovams ir sirgaliams. Laureatais tapo „Dallas Mavericks“ krepšininkas Dirkas Nowitzkis ir „Indiana Pacers“ komandos treneris Frankas Vogelis.
Dirkas Nowitzkis
Dirkas Nowitzkis / BFL nuotr.

Krepšininkui įteikiamas apdovanojimas yra pavadintas „Magiškojo Johnsono“ vardu. 2001 metais apdovanojimą įsteigė Profesionalių krepšinio žurnalistų asociacija, kuri nusprendė, kad „Los Angeles Lakers“ krepšininkas Earvinas „Magiškasis“ Johnsonas yra puikus pavyzdys krepšininko, kuris ne tik puikiai žaidžia, bet atiduoda pagarbą žiniasklaidai bei gerbėjams.

Dirkas Nowitzkis reguliariojo sezono metu vidutiniškai pelnė 21,7 taško, atkovojo 6,2 kamuolio ir atliko 2,7 rezultatyviaus perdavimo.

Kiti pretendentai gauti apdovanojimą buvo Chrisas Boshas („Miami Heat“), Paulas George'as („Indiana Pacers“), Manu Ginobilis („San Antonio Spurs“), Dwightas Howardas („Houston Rockets“) ir Zachas Randolphas („Memphis Grizzlies“).

Atitinkamai „Pacers“ treneris Frankas Vogelis buvo apdovanotas Rudy Tomjanovičiaus apdovanojimu. Buvęs „Houston Rockets“ ir „Los Angeles Lakers“ komandų treneris visuomet maloniai bendravo su žiniasklaida ir jo vardu buvo įsteigtas apdovanojimas.

Kiti pretendentai gauti apdovanojimą buvo Scottas Brooksas („Oklahoma City Thunder“), Dwane'as Casey („Toronto Raptors“), Steve Cliffordas („Charlotte Bobcats“), Kevinas McHale'as („Houston Rockets“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius