2008 11 25

Douglas į Vilnių nesidairo

Sėkmingai moterų Eurolygoje rungtyniaujantis Vilniaus TEO klubas kol kas nesvarsto galimybės dar sustiprinti komandą. Be darbo likusi Katie Douglas taip pat negalvoja apie buvusią ekipą.
Katie Douglas
Katie Douglas / „Scanpix“ nuotr.

Bankrutavęs Maskvos moterų klubas CSKA išformavo komandą ir paliko krepšininkes be darbo. Tarp jų – ir tris sezonus Vilniaus TEO garbę gynusią amerikietę K.Douglas. Ar daugkartinės Lietuvos čempionės negalvoja pasinaudoti susiklosčiusia situacija ir dar labiau sustiprinti komandą?

„Pinigėlių atliekamų nėra, finansinė situacija nė vieno klubo nėra gera, todėl nuo tokių minčių susilaikysime, – 15min.lt sakė TEO klubo direktorius Arvydas Tamašauskas. – Jeigu ir galvosime apie komandos papildymą, tai gali nutikti tik po Naujųjų metų, prieš prasidedant kitam Eurolygos etapui.“

Jis pasakojo, kad su K.Douglas agentu, jos vyru, teko neseniai kalbėti, bet 29 metų 183 cm gynėja kol kas apie ateitį negalvoja. „Reikia ir ją suprasti. Po tokio šoko sunku galvoti, norisi atsigauti. Iš Maskvos ji išskrido į Ameriką“, – sakė A.Tamašauskas.

Rusijos čempionate K.Douglas buvo tvirta CSKA ekipos lyderė. Per 7 rungtynes ji vidutiniškai aikštėje praleido 29 minutes, pelnė 15,4 taško, atkovojo 3,7 kamuolio ir atliko 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius