Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 16

Dviem NBA krepšininkams gresia ilgi metai belangėje

Vasara – kupinas pagundų metas. Ne visiems NBA lygos krepšininkams pavyksta joms atsispirti. Suklydę patenka į teisėsaugos nemalonę ir rizikuoja karjera bei prarasti daugiamilijoninius kontraktus su stipriausiais pasaulio krepšinio klubais.
U.Haslemui gresia ilgi metai nelaisvės
U.Haslemui gresia ilgi metai nelaisvės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įkliuvo už marihuanos laikymą

Majamio „Heat“ puolėjas Udonis Haslemas neišvengė nemalonumų su teisėsaugininkais. Vienoje komandoje su lietuviu Žydrūnu Ilgausku kitą sezoną rungtyniauti turintis 30 metų krepšininkas buvo suimtas už marihuanos laikymą.

Amerikietis buvo sulaikytas 3 val. nakties. U.Haslemas viršijo greitį, o sustabdę pažeidėją policijos pareigūnai automobilyje užuodė neleistinų priemonių kvapą. „Heat“ aukštaūgis nedelsiant buvo suimtas.

U.Haslemas gabeno daugiau nei 20 gramų marihuanos. Tai trečiojo laipsnio nusikaltimas, už kurį gresia 5 tūkst. JAV dolerių piniginė bauda bei laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Ryte žaidėjas buvo paleistas už užstatą. „Heat“ klubui U.Haslemas atstovauja nuo pat savo karjeros Šiaurės Amerikos Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) pradžios – 2003-iųjų.
 

Sužalojo savo merginą

Indianos „Pacers“ naujokas vėl prisidirbo. Ir šį kartą amerikiečiui Lance'ui Stephensonui gresia rimti nemalonumai.

Devyniolikmetis namuose Niujorke sekmadienio rytą per konfliktą nuo laiptų nustūmė savo merginą. Sužalojimus moteris gydosi ligoninėje.

Situacijos nei „Pacers“ komandos atstovai, nei pats L.Stephensonas nekomentuoja. Krepšininkui netrukus turėtų būti pateikti kaltinimai už trečiojo laipsnio nusikaltimą. Maksimali bausmė – iki penkerių metų nelaisvės.

Su teisėsauga L.Stephensonas susiduria jau ne pirmą kartą. Rimčiausiai amerikietis buvo įkliuvęs 2008 metais, kai seksualiai priekabiavo prie septyniolikmetės.

„Pacers“ naujokas šių metų Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje buvo pasirinktas 40-uoju šaukimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius