Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 03

„Dzūkijos“ naujokas Artūras Jomantas: „Sieksime maksimalių rezultatų“

Ilgai be komandos buvęs ir individualiai sportavęs Artūras Jomantas nuo šiol gins Alytaus „Dzūkijos“ garbę. Per savo karjerą puolėjas su Lietuvos jaunimo rinktine iškovojo ne vieną medalį pasaulio ir Europos čempionatuose, o geriausius rezultatus pasiekė atstovaudamas Vilniaus „Lietuvos rytui“. Su sostinės ekipa A.Jomantas iškovojo visų spalvų LKL medalius ir tapo lygos čempionu. Krepšininkui puikiai sekėsi ir tarptautiniame fronte, kur su „Lietuvos rytu“ tapo ULEB taurės vicečempionu ir čempionu.
Artūras Jomantas
Artūras Jomantas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po puikių metų sostinės komandoje Artūras Jomantas persikėlė į Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą, o savo keturioliktąjį sezoną LKL čempionate pradėjo Alytaus „Dzūkijos“ komandoje.  Per debiutines rungtynes antradienį su Panevėžio „Lietkabelio“ klubu krepšininkas per 23 minutes įmetė 11 taškų ir atkovojo 5 atšokusius kamuolius.

– Antradienį įvyko jūsų debiutas „Dzūkijos“ komandoje. Kaip vertinate savo asmeninį pasirodymą?lkl.lt paklausė A.Jomanto.

– Džiugu, kad pavyko iškovoti pergalę. Mes žaidžiame ne dėl asmeninių pasirodymų, bet dėl komandos pergalių. Tikiuosi, kad šiame sezone jų bus kuo daugiau.

– Naujas sezonas – nauja komanda. Kokie asmeniniai lūkeščiai, ko tikitės?

– Kuo geresnių rezultatų, tiek komandinių, tiek ir asmeninių. Šiais metais turime ambicingą komandą. Kaip seksis matysime sezono eigoje, nes yra daug faktorių – traumos, pasikeitimai. Dar tik sezono pradžia, visos komandos „šlifuojasi“, sunku spręsti. Norėti galima daug ko, stengsimes padaryti maksimumą.

– Alytaus „Dzūkija“ praėjusiame LKL čempionate užėmė 10 vietą. Kokios komandos galimybės šiame sezone?

– Šiais metais naują sezoną pradedame nuo nulio. Stengsimės pasirodyti kuo geriau, pagerinti praėjusio sezono rezultatus ir galbūt nustebinti tiek sirgalius, tiek krepšinio ekspertus savo pergalėmis.

– Ką galvojate apie artėjančias rungtynes su Utenos „Juventus“ komanda sekmadienį?

– Iš tikrųjų esame matę kaip jie žaidžia, daug žinomų veidų – suburta stipri komanda. Jiems nepasisekė pirmos rungtynės, tačiau matėme, ką padarė per antras (įveikė „Žalgirį“ – red. past.). „Juventus“ yra gera komanda su geru treneriu. Sekmadienį jie mėgins iškovoti pergalę. Galbūt jų galimybės šiek tiek geresnės, nes jie rungtyniaus namuose. Tačiau lengva jiems tikrai nebus, nes ir mes turime savo tikslų ir ambicijų.

– Ką galėtumėte pažadėti Alytaus „Dzūkijos“ sirgaliams naujajame sezone?

– Sunku pasakyti, bet vieną galiu pažadėti tikrai, kad stengsimės ir kovosime kiekvienose rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius