-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 23

Emanuelis Ginobili ir Tony Parkeris veda „Spurs“ į rekordines pergales (visi rezultatai, video)

San Antonijaus „Spurs“ krepšininkai šį Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) sezoną pradėjo istoriniu žygiu. Ekipa pasiekė jau vienuoliktą pergalę per dvylika mačų, o paskutinėse rungtynėse namuose 106:97 nugalėjo Orlando „Magic“ (9:4) ekipą. Į pergalę klubą vedė Argentinos ir Prancūzijos krepšinio žvaigždės.
M.Ginobilis paskutinėse pergalingose rungtynėse pelnė 25 taškus
E.Ginobili paskutinėse pergalingose rungtynėse pelnė 25 taškus. / „Scanpix“ nuotr.

Tony Parkeris pelnė 24 taškus ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų, o Emanuelis Ginobili buvo dar rezultatyvesnis ir surinko 25 taškus. „Pirmuosius penkis šešis mačus laimėjome prieš silpnesnes komandas, tačiau vėliau nugalėjome Jutos, Finikso ir dabar Orlando krepšininkus. Tai yra neįtikėtina sezono pradžia“, – kalbėjo E.Ginobili.

Po 15 taškų nugalėtojams pelnė T.Duncanas ir G.Hillas, o pralaimėjusiųjų gretose išsiskyrė 26 taškus surinkęs D.Howardas. Dėl kelio traumos beveik nežaidė ir tik 8 taškus pelnė V.Carteris.

 

Antrą pralaimėjimą tryliktose Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse patyrė ir absoliutaus lygos lyderio poziciją prarado  Naujojo Orleano „Hornets“ klubas. Po šio pralaimėjimo ši ekipa rikiuojasi antra Vakarų konferencijos Pietvakarių divizione. 

Pirmadienį svečiuose „Hornets“ krepšininkai 95:99 (37:33, 20:22, 16:22, 22:22) nusileido Vakarų konferencijos Ramiojo vandenyno diviziono ir absoliučiai lygos autsaiderei Los Andželo „Clippers“ komandai, kuriai tai buvo vos antra pergalė per dvylika šio sezono mačų.

Arenos šeimininkams 27 taškus pelnė Ericas Gordonas, 24 – Blake'as Griffinas (13 atkovotų kamuolių), 16 – al Farouqas Aminu, 12 – DeAndre Jordanas. 

Svečių gretose sėkmingiausiai žaidė Davidas Westas (30 tšk. ir 10 sugriebtų kamuolių), Chrisas Paulas ir Marco Belinelli (po 14 tšk.), Jarrettas Jackas (12 tšk.) bei Trevoras Ariza (9 tšk.). 

Kitų pirmadienio NBA rungtynių rezultatai
 
Atlantos „Hawks“7699Bostono „Celtics“
  
Oklahomos „Thunder“117107Minesotos „Timberwolves“
  
Hjustono „Rockets“116123Finikso „Suns“
  

 

Gražiausių pirmadienio NBA epizodų dešimtukas:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius