-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 07

„Ekinstos“ salėje dingus vandeniui, „Žalgirio“ krepšininkai iš Vilniaus išvyko nesiprausę

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį iškovojo antrąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), tačiau ekipos naujokams iš NBA Sonny Weemsui ir Ty Lawsonui kelionė į Vilniaus Naujamiesčio rajone esančią „Ekinstos“ krepšinio salę turėjo virsti kultūriniu šoku, rašo krepšinio portalas basketnews.lt.
Rungtynių akimirka
„Žalgirio“ naujokas Sonny Weemsas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po rungtynių su „Sakalų“ ekipa nusiplauti prakaitą po dušu spėjo tik pusė Lietuvos čempionų komandos – žalgiriečiams įpusėjus maudytis drabužinėje dingo vanduo.

„Nusiprausti prakaito nespėjau, – BasketNews.lt guodėsi T.Lawsonas, praėjusį sezoną žaidęs Denverio „Nuggets“ ekipoje. – Ši arena šiek tiek skiriasi nuo NBA lygos arenų. Panašioje kaip ši nesu žaidęs net mokyklos laikais. Man tai nauja patirtis.“

Tiesa, T.Lawsonas čia pat patikino nesąs nusivylęs: „Aikštelė yra aikštelė – jos visur vienodos: du krepšiai, vienas kamuolys ir dešimt žaidėjų. Svarbiausia nugalėti varžovus, o kas darosi aplink aikštelę – ne itin svarbu.“

O štai prakaitą nusiplauti suspėjęs S.Weemsas pasakojo, kad kai kurie jo komandos draugai dušuose pradingus vandeniui pasinaudojo po rungtynių likusiais pilnais geriamo vandens buteliais.

„Ekinstos“ arena šią vasarą buvo rekonstruota. Tiesa, darbai vyko tik aikštelėje – paklotas naujas parketas, sudėti plastikiniai langai ir atvežtos modernios krepšių konstrukcijos. Salės koridoriai, komandų drabužinės ir žiūrovams skirti tualetai vis dar mena sovietmetį, priduria BasketNews.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius