Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 23

Emanuelis Ginobili į pasaulio čempionatą nevyks

Argentinos vyrų krepšinio rinktinė pasaulio čempionate Turkijoje turės verstis be San Antonijaus „Spurs“ gynėjo Emanuelio Ginobili. Krepšininkas saviškius palaikys iš San Antonijaus.
E.Ginobili nevyks į pasaulio čempionatą Turkijoje
E.Ginobili nevyks į pasaulio čempionatą Turkijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žaidėjas nusprendė vasarą skirti šeimai ir savo draugų pasirodymą rinktinėje stebės kartu su žmona bei gimsiančiais dvynukais.

„Keletą dienų svarsčiau ir sprendimą priėmiau remdamasis savo šeima, protu ir širdimi. Deja, tačiau dabar man ir mano šeimai geriausia yra praleisti pasaulio pirmenybes. Sunku pasakyti ne, nes su Argentinos ekipos nariais kartu rungtyniavome daug metų. Kai žmona gimdys, noriu būti šalia. Be to, nesu fiziškai pasirengęs tris metus iš eilės žaisti vasarą“, – apgailestavo 32 metų žaidėjas.

Tiesa, karjeros Argentinos komandoje E.Ginobili dar nebaigia. Argentinietis savo šaliai ketina padėti iškovoti kelialapį į Londono olimpines žaidynes.

„2011 metų Amerikos čempionate noriu padėti Argentinai iškovoti teisę žaisti Londone. Olimpiada būtų paskutinis tarptautinis turnyras karjeroje. Tikiuosi mano sprendimas liks suprastas“, – tvirtino E.Ginobili.

Argentinos krepšininkai Turkijoje vienoje grupėje kausis su Serbija, Australija, Vokietija, Angola ir Jordanija. E.Ginobili tikino, kad jo komandai talento kautis dėl aukščiausių apdovanojimų nepritrūks: „Bet kokiu atveju, Argentinos rinktinė ir taip yra pavojinga. Galime kautis dėl aukščiausių vietų ir užlipti ant nugalėtojų pakylos dar kartą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius