Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 23

Emigrantas Vaidas Šeduikis Norvegijos miestelio komandai pelnė 40 taškų

To dar niekam nėra pavykę padaryti Novegijos miestelio „Askøy“ klube. Įspūdingai debiutavęs Vaidas Šeduikis „Askøy“ krepšinio klubui atnešė pergalę.
Vaidas Šeduikis
Vaidas Šeduikis

Šio sezono pirmosios krepšinio rungtynės pasibaigė su galinga persvara „Askøy“ krepšinio klubo naudai. Vaidas Šeduikis pelnė net trečdalį visų pelnytų taškų. Jo indėlis buvo net 10 taiklių metimų iš tritaškio zonos.

„Mes kovojame dėl pirmos vietos. Mes daug treniruojamės, kad pasiektume finalą“, – teigė Vaidas Šeduikis iškart po rungtynių. Lietuvio žaidimas buvo lemtingas „Askøy“ krepšinio klubui, taip išplėšdamas pergalę prieš Bønes B (tariasi Biones B) 109-88.

Lietuvis gyvena Askøy jau treji metai ir vietos žiniasklaidai pasakojo, jog Lietuvoje visi žaidžia krepšinį ir krepšinis Lietuvoje yra tarsi antras tikėjimas.

„Mes iškart pradėjome lyderiauti per šias rungtynes. „Bønes“ žaidė galingai, tačiau mums pavyko atsilaikyti ir išplėšti pergalę“, – pasakojo komandos treneris Eirikas Haalandas ir pridurė, kad nors pačios varžybos buvo smagios, teko patirti ir nereikalingos įtampos.

Pirmasis kelinys baigėsi rezultatu 25:17 ir buvo įmesti penki tritaškiai „Askøy“ komandos naudai. Antrasis kėlinys baigėsi rezultatu 45:36. Trečiajame kėlinyje „Bønes“ komandos žaidimas buvo kiek pavojingesnis ir netgi vienu metu skirtumas buvo sumažėjęs iki 4 taškų, tačiau dėka Vaido Šeduikio ir Kristoffer Landøy kelių taiklių tritaškių trečiasis kėlinys pasibaigė 73:67 šeimininkų Askøy komandos naudai. Ketvirtasis kėlinys baigėsi absoliučia pergale rezultatu 109:88.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius