Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 18

Eurolyga: be Manto Česnauskio rungtyniavusi „Stelmet“ ekipa nusileido „Bayern“

Penktadienį į pirmąsias Eurolygos kovas stojo ir turnyro debiutantės Miuncheno „Bayern“ ir Manto Česnauskio atstovaujama Zielonos Goros „Stelmet“ ekipa. Lietuvis į aikštę neišbėgo, o jo ekipa buvo sutriuškinta rezultatu 94:73 (23:16, 25:12, 18:23, 28:22).
Mantas Česnauskis
Mantas Česnauskis / wojczyn.blogspot.com

Vokiečiai nusiteikę laimėti buvo nuo pat pradžių – mačą pradėjo 11:2 ir toliau žaidė kovingai. Miuncheno krepšininkai pirmą kėlinį laimėjo 7 taškais, o antrajame jau triuškino varžovus iš Lenkijos. Prieš didžiąją pertrauką rezultatas buvo 48:28.

Zielonos Goros „Stelmet“ trečiąjį kėlinį sužaidė kiek sėkmingiau ˜– priartėjo prie varžovų 5 taškais, tačiau į rungtynes intriga nesugrįžo. Ketvirtajame kėlinyje „Bayern“ įmetė 28 taškus ir įsirašė pirmąją pergalę Eurolygoje.

„Stelmet“: P.Zamojskis (tritaškiai 1/5) ir E.Walkeris (tritaškiai 1/4) – po 11, C.Brackinsas 9, A.Celas, V.Dragicevičius, M.Sroka ir L.Košarekas – po 7.

„Bayern“: Ch.Trautmanas 19 (dvitaškiai 9/9), N.Djedovičius 17, B.Savovičius 15 (dvitaškiai 5/7), J.Bryantas 13 (9 atk. kam.), M.Delaney 10 (tritaškiai 0/4).


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius