Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 12

Eurolygos finalo ketvertas kitąmet vyks futbolo šalyje – Anglijoje

Nors nei Anglija, nei Didžioji Britanija neturi nė vieno klubo Eurolygoje, prestižiškiausio Europos krepšinio klubų turnyro finalo ketvertas kitąmet vyks Londone.
„O2“ arena Londone
„O2“ arena Londone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai šeštadienį, Stambule (Turkija) vykstančio šio Eurolygos sezono finalo ketverto metu, pranešė Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu.

Ne krepšinio, o futbolo sirgaliais garsėjančioje Anglijoje finalo ketvertas 2013-aisiais bus surengtas 20 tūkst. žiūrovų talpinančioje „O2“ arenoje Londone.

„Prieš šešerius metus sudarėme strateginę sutartį su AEG ir tai jau davė daug nuostabių vaisių. Po labai sėkmingų finalo ketvertų Berlyne ir Paryžiuje, nusprendėme turnyro finišą surengti Londone, nuostabioje „O2“ arenoje, kuri yra viena moderniausių ir įspūdingiausių visame pasaulyje. Tikiu, kad tai bus žingsnis į priekį“, – teigė J.Bertomeu.

Nors J.Bertomeu šio sezono pradžioje buvo užsiminęs, kad ateityje Eurolygos finalo ketvertas gali būti surengtas ir naujutėlėje Kauno „Žalgirio“ arenoje, taip dar greičiausiai nenutiks ir 2014-aisiais, nes žodžiu sutarta, kad tada Eurolygos finišas vėl bus surengtas Londone.

2007-aisiais pastatytoje „O2“ arenoje šiemet vyks Londono olimpinių žaidynių krepšinio ir gimnastikos varžybos. Čia kasmet vyksta ir geriausių pasaulio tenisininkų kovos – baigiamasis ATP metų turnyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius