-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 16

„FIBA Europe“ komisijose – Lietuvos atstovai

Praėjusią savaitę Miunchene vykusio „FIBA Europe“ valdybos posėdžio metu buvo patvirtintos „FIBA Europe“ komisijos. Jose dirbs ir du Lietuvos krepšinio federacijos atstovai. Varžybų komisijos nariu tapo LKF sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus, o Moterų komisijoje dirbs LKF direktorė Rasa Liuimienė.
Tomas Balaišis–Sėkla ir Tomas Rimkus
Tomas Balaišis–Sėkla ir Tomas Rimkus / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Tai – mūsų specialistų įvertinimas. Šie žmonės jau seniau yra užsirekomendavę tarptautiniu mastu, organizavę 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą, o T.Rimkus ir dirbęs Londono olimpiadoje“, – sakė iš Miuncheno grįžęs LKF generalinis sekretorius ir „FIBA Europe“ valdybos narys Mindaugas Špokas.

„FIBA Europe“ komisijos studijuoja galimybes įgyvendinti naujas idėjas, kurias iškelia organizacijos nariai, ir pateikia savo viziją svarstyti „FIBA Europe“ valdybai.

Kaip jau buvo minėta, „FIBA Europe“ valdyba Miunchene taip pat nutarė perkelti ateinančių metų Europos vyrų krepšinio čempionatą iš Ukrainos į kol kas dar nežinomą šalį ar šalis. Savo ruožtu dėl Ukrainos galimybių surengti 2017 m. Europos čempionatą dar bus deramasi.

Sprendimas dėl ateinančių metų Senojo žemyno čempionato turi būti paskelbtas iki rugsėjo 30 d.

„FIBA Europe“ valdyba taip pat patvirtino, kad 2015 m. Europos vyrų krepšinio čempionatas vyks pagal naują sistemą. 24 komandos, kaip ir anksčiau, bus suskirstytos į keturias grupes, tačiau iškart po grupių rungtynių prasidės atkrintamosios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius