Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 20

„Galatasaray“ klubui Eurolyga skyrė 11 tūkst. eurų baudą už netinkamą sirgalių elgesį

„Top 16“ etapo F grupėje dvi pergales per šešias rungtynes iškovojęs Stambulo „Galatasaray“ klubas sulaukė nemenkos baudos iš Eurolygos. Už netinkamą sirgalių elgesį turkai turės pakloti 11 tūkst. eurų.
„Galatasaray“ treneris Ergunas Atamanas
„Galatasaray“ treneris Ergunas Atamanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastarosiose rungtynėse vasario 14 dieną „Galatasaray“ namie susitiko su Maskvos CSKA, o ekipos sirgaliai viso susitikimo metu į aikštę mėtė įvairius daiktus – tuščius butelius, monetas, žiebtuvėlius.

Eurolyga Turkijos ekipai skyrė 11 tūkst. eurų baudą ir įspėjo – jei tai kartosis, baudos dvigubės, o ekipa žais be žiūrovų.

Šį sezoną „Galatasaray“ komanda jau buvo įsipainiojusi į skandalą. Reguliariojo sezono C grupės mače išvykoje „Galatasaray“ 54:72 nusileido Pirėjo „Olympiakos“, o mačo metu kilo muštynės.

Likus žaisti tris minutes susistumdė po krepšiu kovoję Mirza Begičius ir Popsas Mensah-Bonsu. Įsijungus ir kitiems krepšininkams, aikštelėje kilo masinės muštynės, kurias teko malšinti rungtynių arbitrams. Nurimus aistroms, diskvalifikacinėmis pražangomis buvo nubausti abu peštynių iniciatoriai bei Georgios Printezis.

Tada didesnę baudą gavo „Pirėjo“ klubas, o turkų legionierius P.Mensah-Bonsu gavo 10 tūkst. eurų baudą ir praleido tris susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius