Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 22

Galimi mainai tarp NBA klubų: Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas įtraukti į šiuos sąrašus

NBA klubo „Minnesota Timberwolves“ lyderis Kevinas Love‘as pasibaigus ekipos sezonui viešai pareiškė, kad norėtų persikraustyti į kitą komandą. Iškart NBA užkulisių žinovai, krepšinio specialistai ir sporto žurnalistai pradėjo „ieškoti“ K.Love'ui naujos ekipos ir aiškinosi, ką dėl žaidėjo kovosiančios komandos galėtų pasiūlyti mainais į „Timberwolves“ vedlį.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

JAV sporto naujienų gigantas ESPN sukūrė visoms komandoms paraiškų pavyzdžius, kurios padėtų gauti pirmo ryškumo NBA žvaigždę.

Pavyzdžiui, „Houston Rockets“ ekipai, kuri yra pareiškusi, jog tikrai domisi K.Love'u, siūloma atiduoti Jeremy Liną, Donatą Motiejūną, Chandlerį Parsonsą, Jordaną Hamiltoną ir 2015 bei 2017 NBA naujokų biržos šaukimus.

„D.Motiejūnas būtų puiki perspektyva, kalbant dar ir apie NBA naujokų šaukimus. „Rockets“ mielai atiduotų ir J.Liną, kuriam jau nenori mokėti pažadėtų didelių pinigų“, – komentuoja situaciją ESPN.

„Toronto Raptors“ klubui ESPN siūlo prisivilioti K.Love'ą tokiu būdu: iškeisti žvaigždę į aukštaūgį lietuvį Joną Valančiūną, Terrence‘ą Rossą, Johną Salmonsą ir šių metų bei 2016 metų naujokų biržos šaukimus.

„Vilkams“ tai būtų puiki galimybė gauti jaunus ir pergalių išalkusius žaidėjus“, – teigia ESPN

Tačiau vargu, ar „Raptors“ svarstys J.Valančiūno keitimo variantus, nes su lietuviu ekipos generalinis direktorius Masai Ujiri sieja ilgalaikius planus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius