Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 09

Gelbėjant „Žalgirį“ V.Romanovas užbėgo už akių Š.Kalmanovičiui?

Buvęs „Žalgirio“ savininkas Šabtajus Kalmanovičius specialiu lėktuvu atskrido gelbėti į bėdą patekusios komandos, tačiau jį per keletą valandų aplenkė Vladimiras Romanovas, rašo „Laikinoji sostinė.“
Šabtajus Kalmanovičius
Šabtajus Kalmanovičius / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr..

Kauno „Žalgiris“ šią savaitę įgijo naują savininką – Ūkio banko investicinės grupės savininką Vladimirą Romanovą, tačiau, kaip rašo „Laikinoji sostinė“, kai kas mano, kad šiam žingsniui turtuolis pasiryžo tik tada, kai sužinojo, jog į „Žalgirį“ ketina sugrįžti buvęs klubo savininkas Š.Kalmanovičius.

Š.Kalmanovičius trims valandoms buvo atskridęs į Kauną. Redakcijos duomenimis, į Kauną specialiu lėktuvu Š.Kalmanovičius buvo atskridęs mero Andriaus Kupčinsko kvietimu. Per pokalbį su miesto vadovu buvo aptartos galimybės Š.Kalmanovičiui perimti skolose įklimpusį „Žalgirio“ klubą.

Antradienio vakarą, iš anksto susitarusi, „Laikinoji sostinė“ ketino su Š.Kalmanovičiumi pakalbėti apie „Žalgirio“ gelbėjimo planus. Tačiau likus pusvalandžiui iki pokalbio žiniasklaida išplatino pranešimą, kad „Žalgirį“ perėmė Ūkio bankas ir jo vadovas Vladimiras Romanovas.

Š.Kalmanovičius, šią informaciją sužinojęs iš „Laikinosios sostinės“, apstulbo ir negalėjo nuslėpti jaudulio. Duodamas interviu „Laikinajai sostinei“ verslininkas svarstė, kad galbūt tai, jog jis ketino perimti „Žalgirį“, padėjo V.Romanovui greičiau apsispręsti. Tačiau jis sakė, kad šiaip ar taip svarbiausia, jog būtų gerai „Žalgiriui.“

Paklaustas, kokie jo santykiai su Arvydu Saboniu, Š.Kalmanovičius teigė, jog su Arvydu jo santykiai visada buvo puikūs, tačiau šio aplinka labai jo nemėgo. Tarp „Žalgirio“ gelbėtojų jis buvo matomas paskutinėje vietoje po V.Romanovo ir Vito Tomkaus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius