-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 04 26

Gintaras Krapikas po apmaudaus pralaimėjimo „Lietuvos rytui“: „Šarūnas atsiprašė komandos ir trenerio“

„Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas po rungtynių su „Lietuvos rytu“ Kauno „Žalgirio“ arenoje sakė, kad nekaltina Šarūno Jasikevičiaus dėl emocijų protrūkio aikštelėje, už kurį gavo nesportinę pražangą. Po jos Zabianas Dowdellas mesdamas baudas išlygino rezultatą ir „Žalgiriui“ rezultato persverti jau nepavyko.
„Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“
„Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Šarūnas atsiprašė komandos ir trenerio už neapgalvotą žodį. Dabar tos situacijos nesugrąžinsi, reikia žiūrėti į priekį“, – kalbėjo G.Krapikas po rungtynių, kuriose ilgai pirmavęs „Žalgiris“ pralaimėjo 84:86..

Jis sakė, kad dabar komandos laukia sunkus kelias į finalą. „Be abejo keista, kad finalas bus kitoks, ne toks kaip visada. Reikės eiti sunkesniu keliu į tikslą, o jis lieka vienas – apginti Lietuvos čempionų vardą“, – sakė treneris.

„Reikės eiti sunkesniu keliu į tikslą, o jis lieka vienas – apginti Lietuvos čempionų vardus“, – sakė treneris.

Šio sezono LKL finale nematysime šių komandų akistatos. Geriausiu atveju, komandos susitiks pusfinalyje.

„Lietuvos ryto“ treneris Dainius Adomaitis sakė, kad jo auklėtiniai laimėjo dėl to, kad nepalūžo ir po didžiosios pertraukos susitelkė: „Varžybos buvo tokios, kokių ir tikėjomės. Žinojome, kokia čia atmosfera. Nustebino „Žalgirio“ agresyvumas, viskas buvo ant pražangos ribos. Tačiau žaidėjai nepalūžo, stengėmės žaisti su rotacija, intensyviai ir tai davė rezultatą“, – mano D.Adomaitis. 

D.Adomaitis neigė visas sąmokslo teorijas, apie kurias buvo kalbėta prieš rungtynes: neva komandos vengs sustikimo pusfinalyje. „Kaip jūs įsivaizduojate, ką treneris turėtų sakyti žaidėjams, jei tai būtų tiesa, pralaimėkite? Žinoma, kad stengėmės lamėti“, – teigė jis.

Z.Dowdellas sakė, kad su „Žalgiriu“ buvo sunku grumtis. „Buvo fiziškai sunki dvikova, bet atsilaikėme, nepalūžome ir laimėjome“, – džiaugėsi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius