-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 26

Gintaras Krapikas: „Tolesnė finalo serija bus labai įtempta“

Po antrųjų LKL finalo rungtynių „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas pasidžiaugė pergale, bet prognozuoja sunkias ir įtemptas rungtynes ateityje.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas po rungtynių pagyrė „Neptūną“ už kovingą žaidimą. „Noriu jiems pasakyti komplimentą už tai, kad jie nepasidavė, neatsipalaidavo iki pat pabaigos. Tai rodo, kad serija bus ir toliau įtempta", – mano G. Krapikas.

Pasak jo, žalgiriečių pergalę lėmė gera gynyba. „Mes lūžį pasiekėme, kai gerai pradėjome žaisti gynyboje. Tačiau ketvirtas kėlinys buvo tas, kuris kelia nerimą. Nemanau, kad galime nusiraminti. Rungtynės nebuvo labai geros. Mes laimėjome ir tai vienintelis pozityvus dalykas, bet mes nesužaidėme labai gerai. Atlikome būtiną darbą, kad galėtume grįžti į seriją“, – sakė G. Krapikas.

„Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis mano, kad prie varžovų pergalės labai daug prisidėjo Justinas Dentmonas.

„Žalgirio“ žaidėjas Paulius Jankūnas taip pat pabrėžė, kad didžiausia komandos problema yra gynyba. „Tai pagrindinis mūsų rūpestis. Tikiuosi, su tuo susidorosime. Reikės pataisyti smulkius dalykus: užtvaras, perdavimus. Tada sieksime pergalės Klaipėdoje“, – kalbėjo P. Jankūnas.

„Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis mano, kad prie varžovų pergalės labai daug prisidėjo Justinas Dentmonas. „Leidome įsižaisti J. Dentmonui, kuris su mumis paprastai taip gerai nežaisdavo. Tai rodo statistika. Bandysime atsigauti morališkai ir fiziškai, tęsti kovą“, – kalbėjo K.Maksvytis.

Treneris sakė, kad lemiamas rungtynių lūžis įvyko trečiame kėlinyje. „Papuolėme į duobę. Aš jau atsiprašiau komandos už mano techninę pražangą. Po jos trečiame kėlinyje įkritome į duobe, o „Žalgiris“ tuo pasinaudojo. Gal tai mūsų patirties stoka. Bet mes turime ambicijų, tik nežinome, ar užteks jėgų jas įgyvendinti“, – kalbėjo K.Maksvytis.

„Žalgiris“ įveikė „Neptūną“ 92:83.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius