-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 18

Gintaras Krapikas prieš rungtynes su Sasario „Dinamo“: „Leisime pažaisti ir Willui Cherry“

Penktadienį namuose Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas susitiks su Sasario „Dinamo“. Paskutiniojo turo rungtynės lems, ar žalgiriečiai žengs į Eurolygos „Top 16“ etapą. Treneris Gintaras Krapikas sakė, kad rungtynėse greičiausiai leis pažaisti ir komandos naujokui Willui Cherry, tačiau nežinia, kiek ilgai.
Treniruotės akimirkos
Treniruotės akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

G.Krapikas pabrėžė, kad trauktis nėra kur ir „Žalgirio“ arenoje bus žūtbūt siekiama pergalės. „Užduotis labai aiški – turime laimėti, kad pasiektume pirminį tikslą – patekti į „Top 16“, – kalbėjo G.Krapikas. – Varžovų varomoji jėga – greitas žaidimas, tritaškiai, perimti kamuoliai. Tai nestandartinė komanda. Pirmose rungtynėse jie labai skaudžiai mus nubaudė, tada praradome rekordiškai daug kamuolių. To negalime pakartoti“, – sakė treneris.

G.Krapikas minėjo, kad penktadienį į aikštelę išleis ir naują žaidėja Wilą Cherry. „Kiek ilgai jis žais aikštelėje, priklausys nuo to, kaip klostysis rungtynės. Jam nėra lengva vos pora kartų pasitreniravus sėkmingai prisitaikyti prie kitokių taisyklių Europoje. Tai yra gynėjas, kuris žaidžia truputį kitaip nei mes iki šiol rungtyniavome. Tokio žaidėjo ir ieškojome, kad pagyvintų mūsų žaidimą“, – kalbėjo G.Krapikas.

Krepšininkas Artūras Milaknis pasakojo, kad ketvirtadienio vakaro treniruotėje daugiausiai žalgiriečiai bandys atkurti tikėtiną didelį „Dinamo“ spaudimą. „Treniruotėse bandome atkurti varžovų spaudimo sąlygas. To spaudimo tikrai bus. Turime lemiamas rungtynes ir manau, kad esame joms tikrai pasirengę“, – įsitikinęs A.Milaknis.

Jis sakė, kad W.Cherris jau apsipranta su komanda. „Tai tikrai šaunus vyrukas. Stengiamės jį kuo greičiau įlieti į komandą, kad kuo greičiau duotų mums naudos“, – sakė krepšininkas

Sasaryje „Žalgiris“ pralaimėjo italų klubui 80:92 (17:26, 25:15, 18:23, 32:16).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius