-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 31

Gintaras Krapikas: „Lietuvos rinktinėje turi žaisti tie krepšininkai, kurie laimėjo bronzą Turkijoje“

Kėdainių „Nevėžio“ vyriausiojo trenerio ir buvusio Lietuvos rinktinės trenerio asistento Gintaro Krapiko nuomone, ruošdamasis 2011 m. Europos čempionatui Lietuvos krepšinio rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra neturėtų dairytis į šalis ir remtis tais žaidėjais, kurie Lietuvai pelnė bronzą pasaulio čempionate Turkijoje.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Manau, trenerių štabas kartu su federacija padarys teisingas išvadas ir supras, kas garantavo Lietuvos rinktinei gražų ir pergalingą krepšinį. Labai daug maišyti tos rinktinės negalima, visgi rezulatatus demonstravo šie vyrai. Be abejo, treneriai turi savų minčių ir atrinks tinkamiausius žaidėjus, bet pagrindas turi išlikti tos rinktinės, kuri buvo pasaulio pirmenybėse Turkijoje“, – tinklalapiui Sportas.info sakė G.Krapikas.

Arvydas Sabonis teigė, kad rinktinę, žaidusią Turkijoje, dar galima sustiprinti: „Yra jaunų žaidėjų, galinčių sustiprinti rinktinę, ir vyresnių, kurie nežaidė pernai. Pernai rinktinėje buvo gera atmosfera, bet akivaizdžiai matėsi vietelės, kurias galima pastiprinti, aš jas ir pastiprinčiau. O jei gerai einasi, tai nereikia daug keisti.“

Tuo tarpu „Šiaulių“ strategas ir buvęs Lietuvos rinktinės treneris, 2003 metų Europos čempionas Antanas Sireika išreiškė įsitikinimą, kad patarinėti K.Kemzūrai nereikia.

„Rinkdamas sudėtį treneris turi galvoti neatsižvelgdamas į kitų žmonių nuomonę, jam kuo mažiau tų patarimų reikia, galime tik pakenkti“, – sakė A.Sireika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius