-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 16

Gintarė Petronytė: „Aikštelėje turėjau pamiršti visas draugystes“

Lietuvė Gintarė Petronytė trečiadienį Kaune per 13 minučių padarė viską, kad buvusiai savo komandai „Viči-Aistėms“ pakenktų kuo labiau. Aukštaūgė pelnė 8 taškus ir atkovojo 7 kamuolius. Vis dėlto to neužteko, kad „Galatasaray“ parklupdytų daugkartines Lietuvos čempiones ir mūsų šalį turkės paliko tuščiomis.
Gintarė Petronytė
Gintarė Petronytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Draugystė Moteris

„Sveikinimai „Viči-Aistėms“. Tai buvo tikrai pelnyta pergalė. Kaunietės žaidė gražiai. Jos puikiai pataiko iš toli, ypač namuose, o įmesti gali praktiškai visos. Išanalizavome varžoves, puikiai jas pažinojome, bet nepavyko jų sustabdyti. Labai prastai žaidžiame išvykose, todėl lieka džiaugtis namuose pasiekta pergale prieš „Spartak“ komandą. Manėme, kad ši pergalė mus užves, bet iš išvykų dar neparsivežėme nė vienos pergalės. Viskas būtų gerai, jei komanda rodytų gerus rezultatus. Sudėtį turime tikrai gerą, bet žaidimas nesiklijuoja. Nors jau arti Naujieji, esame turnyro lentelės uodegoje. Džiaugiuosi, kad žaidžiu tokioje stiprioje komandoje. Tikiuosi, kad pakilsime iš duobės ir pateksime į kitą etapą“, – po rungtynių kalbėjo G.Petronytė.

– Kaip vertinate savo žaidimą?

– Tikrai nesu patenkinta savo rezultatais. Galima žaisti kur kas geriau. Tačiau kažkas yra mums visoms. Išvykose rungtyniaujame labai prastai, tarsi neatpažįstamai.

– Ar Turkijoje požiūris į moterų krepšinį skiriasi nuo Lietuvos?

– Kadangi Turkija yra kelis kartus didesnė už Lietuvą, sirgalių susirenka žymiai daugiau. Turime labai didelę sirgalių grupę. Tačiau nors Lietuvoje susirenka mažiau žiūrovų, jie tikrai palaiko komandą ir jai padeda. Kadangi „Viči-Aistės“ demonstruoja gerą žaidimą, aistruolių turėtų tik daugėti.

– Koks jausmas kovoti su buvusia komanda?

– Jau Turkijoje buvo keista, o čia, Lietuvoje, buvo dar keisčiau. Sava salė, sava komanda. Kartais jaučiuosi kaip treniruotėje. Bet atstovauju „Galatasaray“, todėl aikštėje turiu pamiršti drauges ir padėti laimėti Turkijos klubui, nes tai yra mano darbas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius