Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 29

Graikai džiaugiasi gerėjančiu Jasikevičiaus žaidimu

Geriausias įžaidėjas Lietuvoje Šarūnas Jasikevičius vėl džiugina Graikijos krepšinio lygos aistruolius. Sunkiai įsibėgėjęs Atėnų „Panathinaikos“ atakų organizatorius atskleidė tikrąjį savo veidą.
Š.Jasikevičius triumfuoja
Š.Jasikevičius atgauna gerą sportinę formą / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

Gynėjo žaidimu negalėjo nesižavėti vieno Graikijos krepšinio portalo apžvalgininkas Kostas Papantionou. Žurnalistas pastebėjo, kad lietuvis pastarosiose dvejose rungtynėse „iš žaidimo“ atakavo be klaidų ir priminė seną gerą Šarūną Jasikevičių.

„Šarūnas maksimaliai išnaudoja kiekvieną jam skirtą Željko Obradovičiaus minutę ir komandai bei žaidimui suteikia tvirtumo ir patrauklumo“, – džiaugėsi K.Papantionou.

Pasak apžvalgininko, „Panathinaikos“ vyriausiojo trenerio asistentas Dimitris Itoudis iš laimės trina rankomis, kad vienas pavojingiausių Graikijos čempionų ginklų atrėmė kritikų strėles ir vėl iššauna keldamas grėsmę visiems varžovams.

Primename, kad Š.Jasikevičius šis sezonas klostosi iš ties labai sunkiai. Pats 34 metų 192 cm ūgio žaidėjas buvo pripažinęs, kad pastarieji metai greičiausiai yra sunkiausi per visą spalvingą karjerą. Veteranui koją itin pakišo reabilitacija po kelio operacijos. Š.Jasikevičius sunkiai atgavo Ž.Obradovičiaus pasitikėjimą, bet galiausiai užsitarnavo galimybę aikštelėje praleisti daugiau laiko.

Lietuvis vėl suspindėjo per Eurolygos mačą su Atėnų „Maroussi“ klubu. Nieko nelėmusiose rungtynėse įžaidėjas per 28 minutes surinko 11 taškų ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Per pastaruosius tris Graikijos čempionato mačus lietuvis vidutiniškai pelnydavo 11,3 taško (58 proc. dvit., 100 proc. trit.) ir atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius