Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 15

Graikijos žurnalistas: „Ilias Zouras yra žmogus-robotas“

Kauno „Žalgirio“ ekipai paskelbus apie kontrakto sudarymą su graiku Iliu Zouru portalas Krepsinis.net susisiekė su Graikijos žurnalistu ir paprašė papasakoti plačiau apie Lietuvoje menkai pažįstamą specialistą.
Naujasis Kauno klubo strategas atvyko į Lietuvą
Naujasis Kauno klubo strategas atvyko į Lietuvą / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ilias Zouros

„Zouras yra geras treneris, – pokalbį pradėjo graikas, – tačiau jis niekada nevadovavo komandai su tokiu biudžetu, kokį turi „Žalgiris“, todėl bus įdomu pamatyti, ką jis gali“, – čia pat pridūrė pašnekovas.

2003–2004 metais specialistas darbavosi Libane, kur treniravo Beiruto „Sagesse“ komandą ir su ja tapo šalies čempionu. Įdomu, kad nuo to laiko „Sagesse“ klubas Libano pirmenybių aukso medalių nelaimėjo.

„Prisimenu, kai Ilias dirbo Libane. Vietos krepšinio specialistai apie jį atsiliepė labai šiltai. Kitaip ir negali būti, juk ekipa tapo šalies čempione. Manau, kad Zouras yra geriausias treneris, kuris kada nors yra dirbęs Libane“, – įsitikinęs žurnalistas.

Baigdamas pašnekovas perspėjo, kad žiniasklaidos atstovai neturėtų tikėtis įdomių I.Zouro interviu, nes jis, pasak graiko, yra žmogus-robotas: „Jums reikėtų pasirengti pačioms nuobodžiausioms spaudos konferencijoms, kokiose esate dalyvavę (juokiasi). Ilias į visus klausimus atsako konkrečiai, trumpai ir dažnai vartoja tas pačias frazes, lyg būtų žmogus-robotas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius