Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 04

Gruzinai šluoja bilietus į Europos krepšinio čempionatą Lietuvoje

Iki Europos vyrų čempionato pradžios likus mažiau nei 90 dienų bilietų į Panevėžio bei Klaipėdos arenas jau nebėra. Nė vieno bilieto nelikę ir į antrąjį varžybų etapą Vilniuje. Vos kelis šimtus bilietų siekiantys likučiai yra ir į Šiaulių arenoje vyksiančias rungtynes.
Lietuvos krepšinio sirgaliai
Iki Europos vyrų krepšinio čempionato liko 87 dienos. / sportas.info

„Bilietai į Lietuvoje vyksiantį čempionatą perkami sparčiausiai istorijoje. Dar nėra taip buvę, kad sirgaliai išpirktų beveik visus bilietus į tas rungtynes, kuriose nežaidžia šeimininkų rinktinė, o iki pirmenybių liko dar trys mėnesiai“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino „Eurobasket 2011“ organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas. 

Aktyviausiai be čempionato šeimininkų bilietus iš „Tiketos“ kasų šluoja gruzinai. Pirmą kartą Europos čempionate dalyvausianti Gruzija kiekvienose Klaipėdos arenoje vyksiančiose rungtynėse turės tūkstantinę sirgalių armiją. 

Tuo tarpu kitų šalių aistruoliai nėra tokie aktyvūs – antrąją vietą pagal nupirktų bilietų skaičių dalijasi Šiauliuose D grupės rungtynes stebėsiantys vokiečiai bei latviai. Šių šalių aistruoliai kiekvienose rungtynėse yra rezervavę maždaug po 500 bilietų. 

„Gruzinų aktyvumas tikrai nustebino, bet jį galima suprasti, nes komanda debiutuos Europos pirmenybėse. Tuo tarpu latviai dar miega ir turbūt net nesitiki, kad bilietų į rungtynes jau nebeliko. Manau, kad jie atsibus rugpjūtį“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė „Eurobasket 2011“ organizacinio komiteto bilietų pardavimo vadovė Dovilė Lukavičiūtė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius