Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 24

Į „Cavaliers“ treniruotes sugrįžęs Shaqas: „Z puikiai darbavosi, kol manęs nebuvo“

Shaquille O’Nealas pirmadienį grįžo į Klivlando „Cavaliers“ ekipos treniruotes. Kol 37 metų veteranas gydėsi peties skausmus jo vietą starto penkete užėmė lietuvis Žydrūnas Ilgauskas, o „kavalieriai“ per penkerias žaistas rungtynes šventė keturias pergales. „Z atliko puikų darbą. Visa komanda atliko puikų darbą“, - ekipos draugus gyrė Shaqas.
Sh.O'Nealas tikina, kad su lietuviu sudarys nesustabdomą duetą
Prognozuojama, jog į krepšinio aikštelę Sh.O'Nealas turėtų sugrįžti jau trečiadienio rungtynėse su Detroito „Pistons“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Z pravardžiuojamas lietuvis sėkmingai išnaudojo galimybę sugrįžti į startinį komandos penketą – per penkerias rungtynes aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 29 min., surinkdavo 10,2 taško ir 5,6 kamuolio. Tačiau į „Cavaliers“ treniruotes sugrįžus Shaqui Ž.Ilgauskas artimiausiu metu greičiausiai vėl turės tenkintis atsarginio vaidmeniu.

„Jaučiuosi visai gerai. Treniruotėje porą kartų gavau smūgį į sužeistą vietą, tačiau kol kas viskas gerai. Pažiūrėsim kaip jausiuosi rytoj ryte. Tikiuosi, jog trečiadienį jau galėsiu žaisti svečiuose su Detroito „Pistons“ klubu“, - vylėsi petį lapkričio 12 dieną rungtynėse su Majamio „Heat“ bandydamas blokuoti Michaelo Beasley metimą susižeidęs Sh.O’Nealas.

Tiesa, žurnalistų paprašytas įvardinti sugrįžimo tikimybę procentais, vidurio puolėjas nepraleido progos pašmaikštauti. „Dvidešimt septyni procentai“, - plačiai besišypsodamas ištarė 216 cm ūgio ir apie 150 kg sveriantis milžinas.

NBA lygos veteranas prisipažino į aikštelę sugrįžti norėjęs ir anksčiau, tačiau išgirdęs „Cavaliers“ medikų įsakymą traumą visiškai išsigydyti.

„Esu senos mokyklos atstovas, todėl, maniau, jog jei niekas nelūžo, tai man tiesiog suleis nuskausminamųjų ir aš žaisiu toliau. Tačiau turiu nukelti kepurę prieš „Cavaliers“ medikus, kurie atsisakė tai padaryti ir išsiuntė mane gydytis“, - sakė Sh.O’Nealas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius