Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 10

Ilgauskas atakavo tragiškai, bet „Cavaliers“ laimėjo (video)

Dar vieną pergalę NBA čempionate iškovojo „Cleveland Cavaliers“ komanda. Ji savo aikštelėje 104:97 privertė nusileisti absoliučius lygos autsaiderius Naujojo Džersio „Nets“ krepšininkus. Žydrūnas Ilgauskas iš 10 metimų pataikė tik kartą.
Žydrūnas Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Klivlando ekipai tai buvo jau dvylikta pergalė iš eilės. Tuo tarpu „Nets“ suklupo septintą kartą paeiliui. „Nets“ krepšininkai šiame sezone per 51 žaistas rungtynes yra iškovoję viso labo 4 pergales. Žaisdama su „Cavaliers“ Naujojo Džersio komanda suklupo jau septintą kartą iš eilės.

Šį sezoną „Cavaliers“ namie rungtyniauja itin užtikrintai. Arenoje „Quicken Loans“ „kavalieriai“ per 26 mačus suklupo tik 3 sykius.

Baigiantis trečiam kėliniui Brookas Lopezas taikliu baudos metimu buvo sumažinęs atsilikimą nuo „Cavaliers“ iki 4 taškų (70:74), bet netrukus šeimininkai pelnė 4 taškus be atsako ir atitrūko. Ketvirtą kėlinį Klivlando krepšininkai pradėjo spurtu 13:2 ir skirtumas šoktelėjo iki 17 taškų (91:74). Per likusias 9 minutes šeimininkai solidaus pranašumo neiššvaistė ir iškovojo pergalę.

Nesėkmingai šis mačas susiklostė Žydrūnui Ilgauskui. Lietuvis per 22 minutes pataikė vos vieną metimą iš dešimties ir surinko 2 taškus (1/8 dvitaškių, 0/2 tritaškių). Vidurio puolėjas taip pat atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir 4 sykius prasižengė.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 32 (11 rez. perd.), Jawadas Williamsas 17, Andersonas Varejao 15 (9 atk. kam.), Danilies Gibsonas 11, J.J.Hicksonas 8.

„Nets“: Courtney Lee 24, Brookas Lopezas 23 (14 atk. kam.), Jarvisas Heyesas 19, Keyonas Doolingas 11 (7 rez. perd.), Yi Jianlianas 11 (8 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius