Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 17

Ilgauskas: baigiu subyrėti

Dėl visų pastaruoju metu užpuolusių traumų Klivlando „Cavaliers“ vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas juokais apkaltino komandos draugą brazilą Andersoną Varejao.
Žydrūnas Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Andy (Andersonas Varejao) kaltas dėl visų mano bėdų. Taip ir pasakiau jam, nes kol rungtynes pradėdavau kartu su Benu (Wallace'u), prie manęs nekibdavo jokios traumos“, – juokėsi 33 metų „kavalierių“ senbuvis.

Sulaužyta nosimi pastaruoju metu žaidžiantis 221 cm ūgio milžinas iš Lietuvos po paskutiniųjų rungtynių dar susižeidė ir kairės rankos nykštį. Traumą Didžiuoju Z kitoje Atlanto pusėje vadinamas krepšininkas patyrė, kai jo metimą nesėkmingai blokuoti bandė Niujorko „Knicks“ aukštaūgis Alas Harringtonas.

„Man taip suskaudo, jog pagalvojau, kad nykštys lūžo. Tačiau teisėjas net nesušvilpė pražangos. Jo teigimu, varžovas pataikė į kamuolį, o ne į mano ranką“, – apie traumos aplinkybes pasakojo Ž.Ilgauskas.
Laimei, paskutinės traumos nėra tokios rimtos ir aš galiu rungtyniauti.

Tiesa, rentgeno spinduliais ištyrus sužeistąjį puolėjo nykštį lūžių nustatyta nebuvo ir jau kitą dieną krepšininkas storai aprištu pirštu liejo prakaitą komandos treniruotėje.

„Baigiu subyrėti“, – prisimindamas dar ir čiurnos traumą, dėl kurios šiame sezone teko praleisti 16 rungtynių, juokėsi Ž.Ilgauskas, – tačiau toks jau tas krepšinis, per ilgą sezoną visko pasitaiko. Laimei, paskutinės traumos nėra tokios rimtos ir aš galiu rungtyniauti.“

Lietuvio jėgos ir paramos po krepšiu dėl pirmosios reguliariojo sezono vietos absoliučioje NBA lygos įskaitoje kovojantiems „kavalieriams“ prireiks jau šiąnakt – dvikovoje su vienu geriausių lygos „centrų“ Orlando „Magic“ bokštu Dwightu Howardu.

„Geresnio laiko susitikimui su D.Howardu turbūt net ir nesugalvosi“, – ironizavo sulaužyta nosimi ir sužeistu nykščiu žaisti turėsiantis Ž.Ilgauskas, – jeigu rimtai, tai sustabdyti jo praktiškai neįmanoma. Tačiau mes to ir nesiruošiame daryti, mūsų tikslas yra kiek įmanoma jį pristabdyti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius