Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 05

Ilgauskas nori grįžti į Klivlandą

Mainų sūkuryje atsidūręs ir daugiau nei mėnesį be krepšinio likęs Žydrūnas Ilgauskas atleido „Cleveland Cavaliers“ klubui. Jis paskelbė, kad nori grįžti į vienintelę NBA komandą, kurioje žaidė, ir laimėti čempionatą, praneša „The Associated Press“.
Ž.Ilgauskas
Ž.Ilgauskas nusprendė grįžti į „Cavaliers“. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Didžiuoju Z pravardžiuojamas 34 metų lietuvis liepė savo agentui Herbui Rudoy pradėti derybas su „Cavaliers“ kovo 22 dieną – pirmą dieną, kai jis gali pasirašyti sutartį su kitu klubu. Šiuo metu laisvojo agento statusą turintis vidurio puolėjas pagal NBA taisykles iki šios dienos negali su niekuo tartis.

„Žydrūnas trokšta grįžti į Klivlandą ir, jeigu sutarties detalės bus palankios, iš karto pasirašysime“, – laiške naujienų agentūrai „The Associated Press“ rašė H.Rudoy. Panašu, kad „kavalieriai“ laukia Ž.Ilgausko išskėstomis rankomis.

Lietuvis anksčiau kalbėjo, kad jaučiasi neteisingai išnaudotas, kai buvo mainais iškeistas į „Washington Wizards“ komandą už šios puolėją Antawną Jamisoną. Dabar „Cavaliers“ generalinis vadybininkas turi progą ištaisyti savo klaidą.

Beje, šiuo metu, kai Shaquille'as O'Nealas gavo piršto traumą ir nežais iki pat reguliariojo sezono pabaigos, vidurio puolėjo Klivlando ekipai reikia kaip oro. Tiesa, taip ir nesužaidęs nė vienų rungtynių „Wizards“ gretose Ž.Ilgauskas, tapęs laisvuoju agentu, sudomino net keletą klubų. Lietuvis atsidūrė „Atlanta Hawks“, Dallas Mavericks“ ir „Denver Nuggets“ taikinyje, tačiau norėtų grįžti į „Cavaliers“ klubą, kuriame 1996 metais pradėjo karjerą NBA.

Šią savaitę į Naująjį Džersį atvykę žaisti „Cavaliers“ krepšininkai išnaudojo progą ir nuvyko aplankyti Ž.Ilgauską į Niujorką. Su Z kalbėjosi ir D.Ferry, o lietuvio elektroninio pašto dėžutė lūžo nuo „Cavaliers“ sirgalių, maldaujančių grįžti į Klivlandą, laiškų.

„Ž.Ilgauskas sujaudintas tokios reakcijos, sirgalių ir komandos draugų paramos, – sakė H.Rudoy. – Jis tikisi grįžti ir padovanoti komandai bei miestui NBA aukso žiedus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius