Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 19

Ilias Zouras: Kaunas mano širdyje ir prisiminimuose išliks visam laikui

„Sveikinu žaidėjus. Jie žengė į aikštę ir darė viską, kad laimėtų. Sveikinu visą personalą ir savo pagalbininkus, kurie nudirbo milžinišką darbą. Ir dar kartą sveikinu geriausius Europoje krepšinio aistruolius“, – po pergalės Kauno sporto halėje kalbėjo „Žalgirio“ treneris Ilias Zouras.
Triumfo akimirkos
Triumfo akimirkos / A.Koroliovo nuotr.

„Žalgiris“ savų žiūrovų akivaizdoje ketvirtą kartą įveikė „Lietuvos rytą“ ir, finalo seriją laimėjęs 4-1, po dvejų metų pertraukos susigrąžino LKL čempionų vardus.

„Pažadėjome laimėti ir tai padarėme. Šiemet susižėrėme visus trofėjus, todėl aš labai džiaugiuosi, kad „Žalgiris“ grįžo į triumfo kelią. Man didelė garbė dirbti tokiame klube kaip „Žalgiris“, – tęsė I.Zouras, užsimindamas, kad tokį pat pergalės skonį Kaune norės patirti ir rugsėjį, kai Lietuvoje vyks Europos čempionatas.

„Tikiu, kad ir su Graikijos rinktine Kaune patirsime nuostabius įspūdžius ir turėsime puikų čempionatą. Bus smagu žaisti prie tokių krepšinio gerbėjų. Kaunas mano širdyje ir prisiminimuose išliks visam laikui.“

Tiesa, graikas atsisakė kalbėti apie savo ateities planus, susijusius su „Žalgiriu“. „Dabar turime pailsėti, sprendimus palikime ateičiai. Kaip sako amerikiečiai – mėgaukimės akimirka. Po kelių dienų bus galima pakalbėti ir apie kito sezono planus“, – teigė treneris.

I.Zouras sulaukė tradicinio klausimo apie dažnus keitimus, šįkart – su tam tikra ironijos doze. Šypsodamasis graikas atsakė: „Žurnalistai visuomet daro spaudimą, toks jų darbas. Bet kai komanda laimi, esame laimingi visi. Tie keitimai buvo tam, kad laimėtume. Kad būtume šviežesni, kad būtume agresyvesni gynyboje. Keitimai krepšinyje yra normalu. O žurnalistams noriu padėkoti už puikų bendradarbiavimą per tuos penkis mėnesius, kai buvau čia.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius