-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 14

Ilias Zouras: „Nesame pasirengę, ir mes tai žinome“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ilias Zouras po sudėtingos pergalės prieš „Krasnye Krylia“ ekipą dėkojo arenoje susirinkusiems aistruoliams, tačiau pripažino, kad komandai vis dar trūksta susižaidimo.
Ilias Zouras
Ilias Zouras / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Sveikinu savo žaidėjus, nes mums buvo labai svarbu laimėti pirmąsias rungtynes namuose. Ypač po to, kai paskutinę dieną praradome du labai gerus žaidėjus – Mantą Kalnietį ir Marko Popovičių. Dėl netikėtų netekčių neturėjome užtektinai laiko pakeisti žaidimą.

Labai norėčiau padėkoti mūsų sirgaliams, nes jie mums labai padėjo iškovoti pergalę.

Tai yra sezono pradžia, nesame pasirengę ir tai žinome. Bet tai normalu. Rungtynėse buvo ir gerų, ir blogų epizodų. Nors turime ištaisyti daug dalykų, esame teisingame kelyje.

Komandoje yra daug jaunų krepšininkų, kuriems reikia šiek tiek geriau suprasti krepšinį ir rungtynių metu įgyti daugiau patirties.

Dabar laukia rungtynės su Maskvos CSKA, viena pagrindinių favoričių žaisti Eurolygos finalo ketverte. Tikiuosi, kad šias rungtynes žaisime būdami pilnos sudėties.

Pasikartosiu, turime gerus žaidėjus ir galime būti labai gera komanda. Vienintelis dalykas, kurio mums reikia – šiek tiek laiko kartu padirbėti, kartu rungtyniauti, ir tada būsime tokie geri, kokie ir turime būti.

Tik atvykęs į Kauną pastebėjau, kad čia visi mėgsta žaidėjus kovotojus. Kiekvienas žalgirietis turi būti kovotojas. Tai svarbiausia. Džiaugiuosi tuo, nes mano filosofija yra tokia pati – kautis visose rungtynėse“, – kalbėjo I.Zouras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius