-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 24

Iš „Pieno žvaigždžių“ išėjęs puolėjas Artūras Jomantas vis dar neturi klubo

Trečiadienį jau startuoja LKL lyga, tačiau vienas praėjusio sezono Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ lyderių Artūras Jomantas vis dar neturi klubo. Tai 15min.lt patvirtino pats krepšininkas, kuris teigė, kad pasiūlymų sulaukė: „Pasiūlymų buvo, bet kol kas yra taip, kaip yra.“
Artūras Jomantas ir Paulius Jankūnas
Artūras Jomantas ir Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visą savo karjerą Lietuvoje praleidęs krepšininkas neatmetė galimybės rungtyniauti ir užsienyje: „Viskas priklauso nuo to, kaip, kas ir kur. Aš neturiu nieko nei prieš Lietuvą, nei prieš užsienį.“

Krepšininkas atsisakė komentuoti informaciją, kad sulaukė pasiūlymo iš gimtųjų „Mažeikių“ klubo, kuris šį sezoną varžysis LKL.

Pasiūlymų buvo, bet kol kas yra taip, kaip yra.

A.Jomantas po septynerių metų Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipoje praėjusį sezoną karjerą tęsė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje. 28 metų 200 cm ūgio puolėjas su Pasvalio klubu pasirašė vienerių metų kontraktą, kurio klubas nepratęsė.

Praėjusį sezoną krepšininkas sužaidė vieną geriausių sezonų savo karjeroje. A.Jomantas per 32-ejas rungtynes vidutiniškai žaidė 30 minučių, pelnė 12 taškų, atkovojo 6,3 kamuolio ir atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Paskutinį kartą mažeikiškis tokį rezultatyvų sezoną turėjo 2008-2009 metais Vilniaus „Lietuvos ryte“, kai vidutiniškai pelnydavo po 13,6 taško.

Praėjusį sezoną krepšininkas pripažino, kad „Lietuvos ryte“ jo karjera nebesiklostė: „Paskutiniai sezonai Vilniuje tikrai buvo prasčiausi mano karjeroje. Šiais metais pradėjęs žaisti „Pieno žvaigždžių” komandoje norėjau pradėti viską iš naujo. Įrodyti, kad galiu žaisti, kad esu pajėgus ir kad tie nenusisekę sezonai tebuvo nesusipratimas.“

A.Jomantas karjerą pradėjo Mažeikiuose, 2004 metais persikėlė į „Šiaulių“ klubą, o 2006 metais pasuko į „Lietuvos rytą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius