Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Iš „Žalgirio“ atleistas Ilias Zouros: „Šis Vladimiro Romanovo sprendimas man buvo labai netikėtas“

Net ir po Vladimiro Romanovo sprendimo atleisti jį iš pareigų graikas Ilias Zouras nepaliko Kauno „Žalgirio“ komandos. Strategas atvyko į buvusių auklėtinių rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa ir mačą stebėjo sėdėdamas tribūnose.
Ilias Zouras stebi buvusių auklėtinių žaidimą
Ilias Zouras stebi buvusių auklėtinių žaidimą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį atleistas I.Zouras kartu su žmona ir 5 mėnesių amžiaus sūnumi įsitaisė pirmojoje „Žalgirio“ arenos eilėje. Puikiai nusiteikęs graikas bendravo su jį vis užkalbinusiais krepšinio sirgaliais, dalino jiems savo autografus, leidosi paplekšnojamas per petį ir spaudė kauniečiams rankas.

„Ši komanda, šitas miestas visada liks mano širdyje. Nustebote mane čia išvydęs? Tai tik įrodo mano meilę „Žalgiriui“. Šitos komandos ir pačio Kauno aš niekuomet neužmiršiu. Vien ką reiškia tai, jog Kaune gimė mano sūnus“, – laikydamas kūdikį ant rankų, šypsojosi I.Zourosas.

Krepšinio specialistas patikino Kaune praleisiantis dar beveik savaitę, per kurią pasiruoš kelionei namo. Sugrįžęs į Graikiją I.Zouros planuoja ilsėtis ir laukti naujų darbo pasiūlymų.

„Toks buvo komandos savininko sprendimas ir aš jį turiu gerbti“, – teigė graikas.

2010 m. geriausiu to sezono Europos taurės treneriu pripažintas I.Zouras neslėpė, jog „Žalgirio“ savininko sprendimas jam buvo labai netikėtas.

„Pasižiūrėkite, tokios komandos kaip „Barcelona“ ir Madrido „Real“ pralaimi. O mes Eurolygoje pralaimėjome tik vienerias rungtynes. Šis sprendimas buvo labai netikėtas“, – tikino I.Zouras.

I.Zouro vietą ant „Žalgirio“ atsarginių žaidėjų suolelio ketvirtadienio vakarą užėmė klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis. Teigiama, jog šis specialistas vadovaus ekipai tol, kol bus surastas naujasis komandos treneris.

I.Zouras „Žalgirio“ treneriu dirbo nuo praėjusio sezono vidurio. Per šį laiką jis tapo LKL čempionu, LKF taurės ir BBL lygos laimėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius