-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 28

„Iškritusiu iš rikiuotės“ skelbiamas Simas Jasaitis: „Nežinau, kodėl Lietuvoje sklando gandai, kad esu traumuotas“

Dviem Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatams – Simui Jasaičiui ir Mantui Kalniečiui – šis sezonas jau baigtas. Mūsų šalies krepšininkų atstovaujamam Krasnodaro „Lokomotiv“ klubui pralaimėjus VTB Jungtinės lygos ketvirtfinalį Maskvos CSKA ekipai bendru serijos rezultatu 2:3, krasnodariečiai anksčiau nei tikėtasi paskelbė apie sezono pabaigą.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Nežinau kaip įvardinti šį sezoną. Gal vėliau, kai „susigulės“, viskas atrodys kitaip, tačiau dabar yra nelinksmos mintys. Mes galvojome, kad bent VTB lygoje žengsime iki finalo, tačiau tikrai netikėjome, kad ketvirtfinalyje mums teks kautis su CSKA.

Po pirmųjų dviejų pergalingų mačų buvo geros nuotaikos, tačiau lemiamo trečiojo laimėjimo taip ir nesugebėjome išpešti iš maskviečių. Tai negali sakyti, kad linksmai atsisveikinu su sezonu“, – 15min.lt teigė „Lokomotiv“ ekipoje antrąjį sezoną žaidžiantis 32 metų S.Jasaitis.

Jungtinės lygos ketvirtfinalyje „Lokomotiv“ per pirmąsias dvi rungtynes Maskvoje palaužė šalies čempioną ir šio sezono Eurolygos finalo dalyvę CSKA, tačiau po to patyrė tris nesėkmes iš eilės ir nusileido serijoje iki trijų pergalių 2:3.

Šioje serijoje nė karto aikštėje nepasirodė S.Jasaitis ir buvo kalbama, kad krepšininkui atsinaujino trauma.

„Nežinau, kodėl Lietuvoje sklando gandai, kad esu traumuotas. Jokių traumų tikrai neturiu, esu sveikas. Visiškai sveikas“, – kalbėjo S.Jasaitis. Krepšininkas tikino, kad „Lokomotiv“ komandoje žaidžia net 7 užsieniečiai, ir klubo treneriai prieš ketvirtfinalį tarėsi, kuriuos du žaidėjus neregistruoti dvikovoms su CSKA.

„Manęs iš Lietuvos pradėjo klausinėti, kokios traumos, kiek ilgai aš gydysiuosi jas, tačiau atsakiau, kad nežaidžiu tik dėl užsieniečių limito, – dėstė Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatas.

– Kokie planai pasibaigus sezonui? – 15min.lt paklausė S.Jasaičio.

– Kai atvyksiu į Lietuvą, tada ir galvosiu. Kol kas neturiu jokių išankstinių planų.

– Atvyksite į Lietuvos krepšinio rinktinės treniruočių stovyklą?

– Tai, kad kol kas niekas nekvietė (juokiasi). Ten kandidatų sąrašas labai ilgas. Ir be to,  juk sakė, kad iki liepos 7 dienos, kai prasidės pirmoji rinktinės stovykla, jis sumažės iki 17 krepšininkų. Nežinau, ar pateksiu (juokiasi).

– Vargu ar būsite iš tų, kuriuos treneris Jonas Kazlauskas „atkabins“ be jokios priežasties.

– Tada, žinoma, esu pasirengęs atvažiuoti į rinktinės stovyklą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius