Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 21

Ištikimybė: NBA žvaigždė Derrickas Rose'as pratęs ilgalaikę sutartį su „Bulls“

Viena ryškiausių NBA žvaigždžių Derrickas Rose‘as nusprendė likti ištikimas savo klubui ir pasirašė dar penkerių metų sutartį su Čikagos „Bulls“ ekipa. JAV žiniasklaida informuoja, kad naudingiausias praėjusio sezono žaidėjas už šį laikotarpį gaus 94 milijonus JAV dolerių.
Derrickas Rose'as
Derrickas Rose'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujoji MVP krepšininko sutartis įsigalios nuo kitų metų vasaros, kuomet baigsis dabartinis kontraktas. Įdomu, kad NBA lokautas D.Rose‘ui išėjo į naudą finansine prasme – pagal seną NBA savininkų ir žaidėjų asociacijos susitarimą, atletas būtų gavęs 10 milijonų JAV dolerių mažesnę sumą.

23-ejų metų 191 cm ūgio amerikietis „Bulls“ garbę gina nuo karjeros NBA pradžios, kuomet šis klubas jį pasirinko pirmuoju šaukimu naujokų biržoje.

„Kol kas nelabai noriu apie tai kalbėti. Šią žinią ketinu pranešti kartu su savo šeima ir artimaisiais. Gyvenime nėra labai daug dalykų, kurie mane džiugintų. Tačiau pergalės visuomet sukelia daug gerų emocijų. Be to, netoli Čikagos gyvena mano šeima. Patikėkite, pinigai yra paskutinis dalykas, apie kurį aš galvoju.

„Bulls“ buvo man ištikimi. Jie parodė pasitikėjimą, kuomet pašaukė mane NBA naujokų biržoje. Esu palaimintas ir laimingas būdamas čia“, – JAV žurnalistams tikino atletas.

Jauniausias MVP apdovanojimo laureatas oficialiai dar nesudarė naujo kontrakto, tačiau tai padarys jau artimiausiu metu, rašo tritaškis.lt.

D.Rose'as praėjusį sezoną rinkdavo 25,4 taško (47,5 proc. dvit., 31,5 proc. trit., 82,5 proc. baudų), atkovodavo 4,1 kamuolio ir atlikdavo 7,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius