Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

Įvyko pirmasis visuotinis Eurolygos komandų kapitonų susitikimas

Šią savaitę Barselonoje pirmą kartą vienoje vietoje susitiko visų Eurolygos komandų kapitonai. Atostogaujantį Kauno „Žalgirio“ kapitoną Paulių Jankūną Eurolygos būstinėje vykusiame susitikime pavadavo vidurio puolėjas Robertas Javtokas.
Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas
Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Eurolyga jau trečius metus organizuoja įvairių sričių mokymus ir seminarus, o šią vasarą į šią veiklą nusprendė įtraukti ir stipriausių Europos klubinių komandų krepšininkus. Susitikime dalyvavo 24 komandų kapitonai iš 14 valstybių.

Pradėdamas bendrą konferenciją Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu krepšininkus dar kartą supažindino su organizacijos struktūra ir pristatė geriausių varžybų formulę. Eurolyga stengėsi sužinoti žaidėjų nuomonę dėl rungtynių tvarkaraščio ir diskutavo apie arenų pritaikymą dar didesniam krepšinio populiarinimui.

„Mūsų vizija – visada judėti į priekį ir pasiekti dar aukštesnį lygį visose srityse. Tokia kryptimi sėkmingai dirbame jau 14 metų. Dabar atėjo laikas šią viziją įgyvendinti platesniu mastu, todėl labai svarbu žinoti ir mūsų krepšininkų nuomonę“, - teigė J.Bertomeu.

Eurolygos vadovas pabrėžė ir žaidėjų bei krepšinio gerbėjų bendravimo svarbą.

„Kiekvienas lygos sprendimas, visų pirma, turi atsakyti į klausimą: „ar toks sprendimas padidins mūsų gerbėjų skaičių?“. Jei atsakymas yra neigiamas, mes negalime žengti tokiu keliu. Jei atsakome teigiamai, turime ieškoti geriausių būdų, kaip tai pasiekti“, - pridūrė J.Bertomeu.

Eurolygos komandų kapitonai taip pat buvo supažindinti su praėjusio sezono duomenimis apie lygos augimą tiek arenų lankomumo srityje, tiek tradicinėje ir internetinėje žiniasklaidoje. Buvo atkreiptas dėmesys, kad būtent žaidėjai yra pagrindinė varomoji jėga, į kurią krepšinio gerbėjai žiūri kaip į sektiną pavyzdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius