-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 23

Jasaičio komanda Turkijoje neteko visų pergalių

Lengvabūdiškas trenerio bandymas sukčiauti skaudžiai smogė Stambulo „Galatasaray“ ekipai. Turkijos krepšinio federacija (TBF) anuliavo aštuonerių šį sezoną žaistų rungtynių rezultatus ir jose įskaitė „Galatasaray“ techninius pralaimėjimus 0:20, skelbia „Lietuvos rytas“.
Rungtynės Lietuva-Rusija
S.Jasaičio komanda Turkijoje neteko pergalių. / Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr.

„Galatasaray“ klubas buvo nubaustas už tai, kad jo treneris Okanas Cevikas per Vokietijoje žaistas ikisezonines rungtynes įleido į aikštę prieš tai TBF diskvalifikuotą krepšininką Cemalį Nalgą. Treneris jam nurodė apsivilkti dėl traumos žaisti negalinčio komandos draugo Tufano Ersozo aprangą.

„Galatasaray“ komandai buvo įskaityti techniniai pralaimėjimai 0:20 visose oficialiose šio sezono rungtynėse, žaistose iki sukčiavimo skandalo pradžios. „Galatasaray“ neteko 3 pergalių Turkijos taurės turnyre ir taškų už 3 pergales bei 2 pralaimėjimus Turkijos lygoje (pagal lygos nuostatus už pergalę skiriami 2 taškai, už pralaimėjimą – 1, už techninį pralaimėjimą – 0). Be to, papildomai skirta 5 taškų bauda.

Dėl šių sankcijų „Galatasaray“ komanda, tarp kurios žaidėjų yra lietuvis Simas Jasaitis, atsidūrė giliame turnyro lentelės požemyje. „Galatasaray“ dabar turi minus 4 taškus (vienas taškas gautas už praėjusį savaitgalį patirtą pralaimėjimą rungtynėse su Stambulo „Efes Pilsen“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius