-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 31

JAV krepšinio rinktinė pasaulio čempionate Turkijoje remsis be ryškiausių žvaigždžių

JAV vyrų krepšinio rinktinės branduolys yra. Vienos pajėgiausių planetos nacionalinių komandų vadovas Jerry Colangelo paskelbė, kad pasaulio pirmenybėse Turkijoje amerikiečiai greičiausiai remsis jaunimu.
L.Jamesas JAV rinktinėje vilki marškinėlius, pažymėtus 6 numeriu
L.Jamesas greičiausiai nevyks į Turkiją. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kitos išeities JAV ekipai nepalieka komandos žvaigždės. Kai kurie rinktinės lyderiai vasarą ketina skirti poilsiui, o kiti taps laisvaisiais agentais ir susitelks į naujo klubo paieškas.

„Spėju, turėsime daug jaunų žaidėjų. Tačiau gerų krepšininkų mums nepritrūks. Pirmiausia lauksime senbuvių sutikimo. Dauguma jų gali nerungtyniauti dėl asmeninių priežasčių arba laisvųjų agentų turgaus. Manau, 5–6 olimpiniai čempionai planetos čempionate nedalyvaus. Tačiau mes tam pasiruošę“, – tvirtino J.Colangelo.

Kol kas migločiausias NBA žvaigždžių LeBrono Jameso, Dwyane'o Wade'o ir Carmelo Anthony likimas. Sunku pasakyti, ar rinktinės marškinėlius užsivilks Chrisas Boshas, Carlosas Boozeris bei Rudy Gay. Taip pat imta abejotidėl Kobe Bryanto, kuris nors ir yra tvirtinęs, jog greičiausiai vyks į Turkiją, priverstas iškęsti visą ilgą NBA sezono maratoną, be to, kankina įvairios traumos.

Primename, kad amerikiečiai pasaulio pirmenybėse vienoje grupėje kovos su Brazilija, Kroatija, Iranu, Tunisu bei Slovėnija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius