-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 02 03

Javtokas prieš mūšį su Kleiza: „Turėsime būti susikaupę 120 procentų“

Dviejų krepšininkų iš Lietuvos – Roberto Javtoko ir Pauliaus Jankūno – atstovaujama Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) ekipa Eurolygos „Top-16“ etape bandys pratęsti pergalingą žygį. Tiesa, lengva nebus, nes trečiadienį kitoje barikadų pusėje stovės taip pat pergalingai H grupės kovas pradėjusi Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) su geriausiu Lietuvos krepšininku Linu Kleiza priešakyje.
R.Javtokas - vienas iš trijų naudingiausių pirmos „Top-16“ savaitės žaidėjų
R.Javtokas mano, kad Pirėjuje laukia sunki kova. / „Scanpix“ nuotr.

„Kiekvienos rungtynės Eurolygoje, o tuo labiau „Top-16“ etape, yra labai sunkios. Nusiteikimas, sėkmė ir dvasia – ne mažiau svarbu už patirtį ar garsias pavardes“, – prieš mačą oficialiai Eurolygos svetainei internete kalbėjo R.Javtokas.

Įspūdingai žaidusių lietuvių vedama „Chimki“ pirmajame ture namuose 83:70 įrodė savo pranašumą prieš Zagrebo „Cibona“ (Kroatija), tačiau trečiadienio vakarą Pirėjuje, R.Javtoko manymu, laukia kur kas sunkesnė kova.

„Žaisime su puikiai sukomplektuota komanda. Turėsime kautis susikaupę ne 100, o 120 procentų. Privalome sužaisti geriausias savo rungtynes ir tikėtis, kad diena mums bus sėkminga“, – mintimis dalijosi aukštaūgis iš Lietuvos, pirmajame ture su Ramūnu Šiškausku (Maskvos CSKA) ir Fernando San Emeterio (Vitorijos „Caja Laboral“) pasidalinęs naudingiausio krepšininko titulą.

Sėkmingai Eurolygos „Top-16“ etapo H grupės kovas pradėjo ir „Olympiacos“ ekipa. Graikijos vicečempionai svečiuose 89:85 palaužė „Caja Laboral“ (Ispanija) klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius